Nei du, jeg snur her
Tusla litt rundt i mitt bildematerialet og kom over dette bilde fra min D70 tid. Holder på og plukker ut en serie med bilder til min sønn som er i Bergen på skole. Han hadde tenkt seg en bildevisning fra Lofoten der natur og miljø er hovedtema. En fin måte å vise frem sin heimplass på til andre ungdommer fra andre kanter av landet.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger Anne Maritsdotter V.

Heisann Roger.

Syns også det er en god ide, dette med å vise fram bilder frå Lofoten:-)

Dette var et meget spesielt bilde med et magisk motlys der oppe på berget og personen som på en måte bader i lys, utrolig bra fanga.
Et bilde med et nøytralt preg i grunn, når det gjelder motiv fra lofoten, og et ikke klassisk lofoten-motiv.

Likte det godt!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

Mvh Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Roger. Det er sannelig ikke dumt å vise fram Lofoten-bilder! Bildet er annerledes, og jeg liker det. Men jeg har nok allikevel litt problemer med komposisjon og utsnitt. Personen i lyset er mest interessant, og derfor blir den noe lyse venstresiden litt tam. Samtidig kan man jo lage mange spennende historier mellom de to personene. Kanskje ville jeg ha prøvd et utsnitt til høyre om det var piksler å ta av. -Og lekt litt med kontrasten.

Ellers går det veldig bra på skolen. Vi hadde en super langtur med en god blanding vær, noe som bare var bra så vi fikk testet oss litt. Akkurat nå er jeg bare halvfrisk (forkjøla), men jeg hiver i meg c-er så jeg blir frisk til klatringa på Kalle neste uke :)


vh ingebjørg
Vegard L.

Artig bilde. Mener jeg har sett det før :-)
Vegard
Hilda Hol E.

Hei Roger.

Et anderledes naturbilde, som man kan spinne flere historier på. Det er bare å ta fantasien til hjelp.
Ellers syns jeg kanskje ikke at bildet forteller så mye om Lofoten spesielt.

Ha en fin søndag.

Vennlig hilsen Hilda.
Steinulf L.

Beam me up, Scotty; som man sa i tv serien Startrek.
Morsomt bilde.
Espen A. I.

Dette var noe annet fra din side. Her mikser du mennesker og den fantastiske naturen! Virkelig knallbra!!

mvh Espen
Roger K.

Hei og takker for kommentarer til denne varianten av litt fjellskrømt i Lofoten. Om alle de historier om tusser og troll er sannferdig skal jeg nu ikke utale meg om, men denne har nok en forklaring. Har jo lagt tidliger ut en versjon av denne saken og mange muligheter for utsnitt ligger i dette bilde. Så det stemmer nok at du drar kjensel på dette, Vegard. Tilført mere på venstresiden og tatt med personen som var der og kuttet på høyresiden. Kan nok bli en variant til om jeg beveger meg inn i det skumle hjørnet en sen og mørk høstkveld.

Roger
Tove H.

Artig bilde med den personen der oppe på fjellet i nesten overjordisk lys! Fint komponert bilde som gir næring til fantasien! Liker det!
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu