Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Monika Frisvold V.

Hei
Det første jeg tenkte da jeg så dette var et kart... der fylkesveiene er bredere en kommuneveiene.... til og med avtegnet rundkjøring :)
Likte dette....
mvh monika
Tove H.

Hodeløs og med noen andre kutt... Nei, synes dette var en elegant kvist! Bildet er som en dansende bevegelse.. Flott i s/h med hvit bakgrunn. Liker det!
Mvh Tove
Ingunn S.

Liker Monika sin assosiasjon til veier...;-)
Men nå begynner jeg å tolke det litt lenger her...feks at kvisten illustrerer det livet vi velger å leve...så der kvisten deler seg står vi ved et valg...skal livet være plankekjøring og kjedelig med en trangsynthet som fører oss bare en rett linje uten rom for utfordringer og uforutsette opplevelser......eller skal vi velge den andre veien som ser mye mer spennenede ut med sine krumspring, avstikkere og opp og nedturer...og som bildet viser etterhvert fører oss til nye ''vegkryss'' som gir oss nye valg i livet...???
Nei nå ble det kanskje litt for filosofisk her.......men det var mine tanker rundt bildet ditt:-)

Hilsen Ingunn:)

Tom T.

Hei! Bilder er veldig grafisk i uttrykket og komp er som vanlig god:) Om jeg liker det eller ikke, bilde kunne like gjerne vært tegnet eller fotografert. Ja jeg liker sære bilder, blir det for sært StigB?

mvh TomT
Marcus B.

Jag var tvungen att titta på denna en stund innan jag kunde avgöra om jag gillade den eller inte. Jag tycker den fungerar, men det hade den inte gjort om någon av grenarna inte gått fram till ramen. Nu binds bilden ihop.

Mvh
/Marcus
Rune S.

Artig og enkelt bilde med flott grafisk uttrykk. Eller som Tove uttrykker det som en elegant kvist med dansende bevegelse. Flott å se på.

Mvh
Rune S
Espen R.

Hei Stig Børre
Flotte linjer gjennom hele billedflaten. Godt sett. Liker uttrykket her, synes dette er akkurat passe sært:-) Ha en fortreffelig søndag!
vh
Espen
Eli B.

Likte dette, minimalistisk, enkelt, delikat!

mvh Eli
Thorbjørn R.

Fin, grafisk effekt. Jo, dette fungerer bra.
Ivar B.

Samma teknikk som flukt bildet ditt dette, men synes ikke det fungerer like godt som fuglene. Litt morro med det samme man ser det, men er usikker på holdbarheten i dette. Bildet er godt komponert, og flaten er godt fyllt. Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Takk for gode tilbakemeldinger.
Ingunn: Imponert over at du klarer å hente så mye ut av dette :-)
Tom: For sært? Nei, jeg syns ikke det.
Ivar: En tanke kjedelig kanskje?

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu