Jeg trodde først at det var en slange som lå og fulgte med meg på min jakt etter sommerfugler. Ble veldig glad da jeg så bena:):):)
Bildet inngår i albumet I min hage -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-23 12:26:52
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-09-23 16:01:41
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-09-23 16:45:35
    Versjon #4
Utstyr
  • Pentax K10D
  • -
  • Blenderf/9.5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen R.

God morgen Wenche
Lang og slank fyr dette:-) Flotte farger, og jeg liker formatet på bildet. Bra skarphet på dyret. Kanskje ørlite hardt lys, justere levels/curves? Flotte omgivelser:-)
vh
Espen
Thorbjørn R.

Ja, litt av en skapning. Skarpheten er god. Enig med Espen mht lys.
Wenche J.

Espen og Thorbjørn, tusen takk for gode tilbakemeldinger med gode råd:) Jeg har lagt ut en versjon som er justert i level og curves. Var nok litt redd for at detaljene skulle bli borte:):):)
Mvh Wenche
Christian H.

Enig i at lyset er litt hardt, men jeg syntes ikke v2 løser problemet. Der blir kontrastene for harde og du mister detaljer. Tror jeg ville forsøkt å dempe gult litt.
Motivmessig syntes jeg det er fremre halvdel av dyret som er interessant, og det er dit blikket trekkes. Dermed blir den venstre halvdelen av bildet overflødig. Kutte? Tja, det spørs hva formålet ditt er med bildet...
jøran f.

Her har du valgt et vanskelig lys til et vanskelig motiv. Jeg synes du løser utfordringen utmerket. Spesielt i verson 2 kommer farvene bedre fra og mye av det harde lyset elimineres ellers må jeg jo si at jeg er ganske imponert over din hages innhold som du i sommer har vist på denne siden. Men det meste du har fotografert villle jo gått de fleste hus forbi. Av uvanlige skapninger du har vist er vel sikaden med ''brudeutstyr'' min favoritt.
Wenche J.

Tusen takk Christian og Jøran for gode kommentarer med utfyldende informasjon og oppmuntrende tilbakemeldinger. Jeg personlig ønsker å ha med hele dyret på bildet. Jeg har prøvd meg frem, men jeg kan ikke finne noe ''naturlig'' sted å kutte:) Legger ut versjon 3 der gulfargen er dempet.

Jørgen takk for dine inspirerende ord og jeg er kjempeglad for at du liker bildet av det som jeg trodde var en bitte liten blomst, helt til den begynte å bevege seg med hele ''brudeutstyret''.

Jeg går innom alle bokhandlere jeg kommer over for å få mer informasjon om denne lille skapningen, men jeg har ikke funnet noe enda.
Mvh Wenche
Ronny A.

Hei Wenche.
Litt av en skapning du har kommet over her. Slike finner ikke jeg oppe i Meråker:-)
Synes V1 er best, da den andre versjonen ble noe mørk med litt harde detaljer. Tror ikke Levels/Curves er tingen her, men jobbe gradvis med Layer for å få justert forskjellen mellom det lyse og mørke.
En enkel måte, kan være å justere Darken/Highlights. Etterpå bør du justere ned fargene litt, enten ved hjelp av Hue/Saturation eller Match Colour.
Flott skapning da:-)
Ha en fin dag.
mvh Ronny
Wenche J.

Hei Ronny
Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Har prøvd etter beste evne å prøve ut forslagene dine i PS og legger ut versjon 4. Jeg har blitt ganske ''blind'' på bildet nå, men jeg tror dette er mye bedre enn den første versjonen. Jeg er så glad for at det er flere enn meg som liker disse flotte krypene:):):)
Mvh Wenche
Eli B.

Oi, denne gikk i ett med terrenget. Hadde nok skvettet hadde jeg sett en slik i hagen min. Flott bilde synes jeg. Du har fått med deg hele dyret og så nært, detaljrikt og fint. Jeg synes faktisk v1 er den beste versjonen. Flott bilde!

mvh Eli
Wenche J.

Takk Eli for en hyggelig kommentar. Det setter jeg pris på:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu