Alke
Sjelden gjest i Bogstadvannet i dag. Denne unge krabaten virket mer sysjerrig enn redd og var kun få meter unna fotografen et par ganger. Den hadde kanskje nok med å holde styr på en stor flokk hettemåker som fikk servert frokost.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Atle Q.

Hei Kjell Sigurd!
Det har kommet masse alke inn i Oslofjorden de seneste dagene og enkelte er rapportert inn over land...du har tydeligvis funnet en av dem.
Teknisk upåklagelig som alltid fra din hånd... flott med vanndråpene på ryggen.
mvh Atle
Marcus V.

Hei Kjell!

Et meget interessant bilde av alken. Skarpheten er fin og fargene er livlige og gode. Upåklagelig skarphet og ellers fin komposisjon.

Et meget vellykket artportrett.

Anbefales.
Truls L.

Dette var et utrolig skarpt og flott bilde av alken :)

Mvh Truls
Monika Frisvold V.

Hei
Dette synes jeg ble meget flott...
Nydelig skarphet, å en flott speiling....
Dette likte jeg...
mvh monika
Sonja H.

Et kjempe klart og fint bilde av Alken!
Espen A. I.

Pent portrett! Liker uttrykket på en sjelden fugl her på dotten. Fine farger i speilingen. Du har jammen meg dreisen på slike portretter.

mvh Espen
Ivar B.

Ikke akkurat det jeg forbinder med bogstadvannet nei, men morro. Bildet er godt gjennomført på alle vis. Nydelig speiling, og flotte dråper. Mvh Ivar.
stein ola h.

Hei.

Fint artsportrett av Alke.:)

De har kommet til Mjøsa også, var både Alke Og Lomvi ved Brumunddal i dag.

Mvh.
Stein Ola
Robin J.

Flott speiling.Teknisk meget bra. Et flott artsportrett og naturfoto.Mvh RJ
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Som AQ sier så er det en god del alke i Oslofjorden nå. Kraftig vestavær de siste ukene har sikkert bragt en del annet interessant innover også. Artig å høre at den stikker innom Mjøsa også! Synes selv denne fuglen er en utfordring, spesielt hode/øye. Utfordrende å få frem øyet på en god måte.

Kjell S
mikael p.

skarp och fin bild på denna skönhet!
gillar speglingen och dropparna
bra komposition oxå
Aleksander M.

Hei
Dette var et nydelig og teknisk bra portrett av alken. Et litt uvanlig sted å finne den da... Flott lys, speiling og nydelige vanndråper.

Mvh Aleksander
Knut Børge S.

Hei Kjell Sigurd!

Sylskarpt og velkomponert portrett av den unge alken. Flotte farger, deilig lys og en meget fin speiling i den stille overflata. Pluss for vanndråpene på fjædrakta. Severdig naturfoto dette!

mvh KBS
Ketil K.

Stilig alke! Men det ligger en liten tragedie bak - disse er ofte utsultede og mange av alkene kommer til å dø. Dette bildet er vel fra Bogstadvannet? Ikke et sted som hører spesielt hjemme for alken.
Sverre H.

Et vakkert bilde på Alken dette. Fint med dråpene som blinker på ryggen. Skulle gjerne sett et lite glimt i øye på Alken, men det er pirk. Jeg likte det.

Sverre.
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer til dere også. At historien har en bakside i form av en miljøtragedie, gjør møtet med denne krabaten enda sterkere. Takk for fin info Ketil. SH; jeg skulle gjerne hatt et lite glimt i øyet jeg også. Lyset var ikke i godhjørnet denne gangen.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu