Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Sverre H.
Hei Stig Børre, artig bilde dette. Fint at du har tilført fart i bilde i form av jentas bevegelsesuskarphet. Personlig hadde jeg likt et frekkere utsnitt her. Hva med å kutte bort store deler av sand/grusen slik at bildet får et panorama format? Den tomme grusen tok litt for mye av oppmerksomheten min. Ellers så er det er kreativt og morsomt bilde.

Mvh Sverre.
Ivar B.
Du får det til Stig Børre. Fin bruk av firkanter for oppbyggning av bildet. Tror at en fullstendig midtstilling av garasjene i flaten ville forsterket oppbyggningen og flatebruken...kanskje en kutt i bunnen på ca 1 cm...litt usikker her. Jenta er fint plassert og bidrar med spenning i bildet. Du har blikket du....din inspirerende mann! Mvh Ivar.
Tom T.
Bra dette StigB:) Fine kontraster og stilig med midt stilling . Kan være enig at grusen tar litt for mye oppmerksomheten. Ved ta bort dette blir bilde for smalt,etter min smak, er det bra slik det er.

mvh TomT
Geir F.
Fascinerende. På dette bildet får jeg også slik en underlig følelse av spinneffekt... eller at hun løper og løper men kommer ikke av flekken. Slike drømmer som vi alle sannsynligvis har hatt. Selvsagt er det garasjen som låser henne slik at man får denne effekten.
Men: Og her er et stort men: Jeg liker ikke utsnittet. Ville zoomet mye tettere på., Blitt kvitt halvparten av grusen. Og kappet omtrent der håndtaket på garasjeporten er. På begge sider.

Blikket ditt kan ingen ta fra deg. Dette er igjen et spennnende biilde fra din side.

-fløde-
Tove H.
Det er noe filmaktig ved bildet ...liker det som det er, jeg.
Mvh Tove
Espen A. I.
Tja, slett ikke dum denne. Liker midtstillingen og den dynamiske jenta. Veldig befriende himmel som gjør bildet ikke så innesluttet. Den likte jeg!

mvh Espen
Stine J.
Her ser det ut til at naboer hverken kan enes om farge, belysning eller håndtak på garasjedørene sine. :) Artig bilde.

mvh Stine
Avsluttet .
Spennende og tøfft.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Takk for gode tilbakemeldinger.
Ser det er en hel del kuttforslag her, som sikkert alle har noe for seg - takker for det.

Stine: Det var litt av poenget ja. Tror porten til venstre er slik den skal være. Han i midten gidder ikke å male, og han til venstre brukte noen rester han hadde i et spann... :-)

Blir sikkert bråk på neste sameiemøte.

StigB
Steinulf L.
Helt sikkert rom for flere utsnitt. Et bilde med fint potensiale.
erik j.
Jeg er glad i bilder av løpende barn/mennesker! Som allerede sagt rom for flere utsnitt. Det blir litt kjedelig slik det er nå, akkurat som om dynamikken eller farten hun representerer ikke kommer helt fram. Men det er nå bare min mening :)

mvh. erik
Stig Børre E.
Takk Steinulf og Erik.
Erik: Personlig liker jeg at bildet er midtstillt og veldig rett på.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu