Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278776} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom T.

Tiltalene komp og kontraster:) Liker de sterke kontrastene bilde, er ikke så fornøyd med de utbrente skyene.

mvh TomT
Espen R.

Hei Stig Børre
Tøff og dristig komp som fungerer, kreativt. Enig med Tom om at kontrastene funker. Er noe usikker på det utbrente, men samtidig fremstår bildet som veldig ''clean'', noe som passer bra her.
vh
Espen
Tove H.

Får følelsen av å være ombord i det nærmeste flyet... Liker komposisjonen og kontrastene. Enig med Espen i at bildet virker veldig''clean'' , det utbrendte funker etter min smak...
Mvh Tove
Pål E.

Hei,

Flott bilde! Synes ikke den tekniske utførelsen betyr all verdens i et slikt bidrag. Den grafiske utleggingen kombinert med ... skal vi si empatien for de bakkeforviste flyene gjør bildet for meg. Pluss for stilbevisst komposisjon

mvh,
PE
Svend Wiig L.

Hei Stig Børre!

Enkelt og effektfullt bilde!
Med bare 3 elementer/motiv, spiller det på symmetri, gjentagelser og en historie. Viktig at de to halepartiene er plassert fra ve. til hø. der hø. bakvinge fyller siden. Dertil et (gammelt) fly plasseres i et stort hvitt felt for balanse og tyngde. To nye og et gammelt!?

Kunne absolutt hatt mer luft på hø. side samt beskjære himmelen for da å få et panoramabilde. Det ville gjort seg!

Mvh Svend
Steinulf L.

Enig med Tom T. Utsnitt, komp og kontraster er nøkkelen her.
Stig Børre E.

Takk for fine tilbakemeldinger.

StigB
Rune S.

Stilrent og enkelt bilde med kontraster mellom gammelt og nytt. Kanskje litt mye luft over!? Meget bra sett og komponert.

Mvh
Rune S
erik j.

Enda et kult bilde med flymotiv fra deg. Det lille to-bevingete flyet ser nesten litt trist ut der det svever ensomt og skuer ned på råtassene som står på bakken. Komposisjonen fungerer godt for meg, og du har fått til en rå og upolert look med de intenst sorte vingene mot den hvite himmelen. Jeg er enig i at den utbrente himmelen irriterer litt.

mvh. erik.
Simen B.

Artig bilde med gode kontraster på flere måter. Liker utsnittet og elementenes plassering. Plages ikke nevneverdig av de utbrente skyene.

mvh Simen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu