Høst i Rondane
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma Zoom 10-20mm 1:4-5,6 DC HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tore S.

Dette var nydelig og litt trolsk, er veldig mye i bildet men det fungerer. Forgrunnen er sommer med vann og grønt gress, så høst og vinter bakerst. Nå angrer jeg på at jeg ikke kom meg til Rondane i høst. Ellers er det noe rart med bildet, skyene og trærene ser litt uskarpe ut, vet ikke om jeg liker det eller ikke. Blir kanskje litt kunstig. Men som sagt bra bilde men må alltid kritisere litt og :)

Ivar B.

Ser ut til å være tatt i helga dette. Velkjent motiv, og jeg kan skrive under på at det ikke er så rart at vann, trær og skyer er litt utdradde her. Det var mildt sagt sterk vind. Vinduskarpheten er en fin effekt når du har fått fjellene såpass skarpe. Soplstripa i trærne er fin. Mvh ivar.
Morten M.

Takk for komentarer. Ja bildet ble tatt i helgen og det blåse skikkelig på morgenkvisten. Er selv ganske fornøyd med at jeg fikk fanget sollyset akkurat i når det glimtet gjennom skydekket og lyste opp trærne. Dette er mitt første forsøk her i Dørålen.
Håvard S.

For et fantastisk fargespill. Det virker som det blåser ganske bra og lurer på om du ikke har valgt en for lang lukkertid her slik at trærne og sivet blir noe utydelig. Men det kan jo hende du har gjort dette med vilje, og det er smak g behag fra person til person. Du har vært flink til å fange det vakre sollyset i trærne og skapt en fin dybde med fjellene i bakgrunn. Friske farger som bygger opp under høststemningen. Snøen på toppen av fjellet i bakgrunn gjør mye for stemningen i bilde i postitiv forstand:)

Mvh. HåvardS
Terje M.

Synes dette var flott å se på. Flotte farger og et flott motiv. Fin dybde i bildet og fint lys på trærne. Synes det ble fint med vinden i sivet.

Mvh
Terje
Rune G.

Dette var et aldeles nydelig bilde av fjellheimen. Du har fått høstfarvene godt frem. Får så lyst til å ta meg en tur. Du mestrer dett fint, så jeg ønsker deg lykke til videre.
v/h Rgust.
:-)
Ingunn S.

Hei Morten.
Jeg synes dette er aldeles nydelig med de flotte fargene og lagdelingen i bildet. Uskarpheten pga vinden er bare fint her, spesielt i sivet og på vannet.
Du var også virkelig heldig med solstripen som lyser opp de fargesprakende trærne, det liver opp bildet mye, og er en fin kontrast til melisdrysset av snø i fjellene. Et veldig vakkert og vellykket bilde som jeg liker veldig godt:-)
Lykke til videre!!!

Hilsen Ingunn:)
Thorbjørn R.

Helt fantastisk flott fjellmotiv, dette. Litt synd med uskarpheten - ellers er det helt topp.
Egil S.

Rondane er bare så flott.
Det vet jeg alt om, og her formiddler du dette på en fortreffelig måte.
Meget meget bra!

Mvh.
-Egil
Anders N.

Strålende utført Morten. En flott klassisk komposisjon og nydelige høstfarger du dokumenterer her.

- Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu