Bildet inngår i albumet Ålesund 07 -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Kjempebra bilde med en utrolig sterk stemning. Minner meg litt om sangen til Tom Waits ''What's he building in there''. Veldig ''eerie''. Så gjennom galleriet ditt og må si at dine s/h bilder var dødskule :)

Ha en fin tirsdag videre!
Lise U.

Spesiell stemning. Stråene i forkant, det stort sett åpne gapet av en dør, siluetten av en person inne i bygningen -- her kan man dikte inn historier. Liker at fokus ligger på stråene, og at de lager diagonale linjer i kontrast mot de mer rettlinjete flatene i huset i bakgrunnen. Plasseringen av personen i bildeflaten og i forhold til stråene føles helt riktig. Og fine toner, selvfølgelig. Kjempebra! :)

Lise U
Håvard S.

Dette var nesten skummelt!
Det gjør seg utrolig bra med s/h på dette bildet.
Liker kompen din og liker forgrunnen, akkurat som personen (for det er vel det?) i huset prøver å skjule seg. Tøft:)

Mvh. HåvardS
Espen R.

Spennende bilde, Tom. Her er det kompen og b/w som setter den noe mystiske stemningene. Meget bra.
Espen
erik j.

Dette var fett. Du skaper en creepy stemning med den skikkelsen i vinduet. Det lave standpunktet er meget effektivt her, og tonene sitter helt supert. Kuttet i vinduet på venstre side er jeg usikker på om jeg liker, eller om det skulle vært med mindre/mer av den andre glassruten.

erik.
Tom T.

Ønsket ikke å kutte bilde i venstre side, fordi bilde hadde da blitt for ryddig etter min smak. Takk for at du er kritisk og fortsett med det Jens:)
Takk til dere andre:)

mvh TomT
Ronny A.

Hei Tom.
Dette bilde hadde noe sørgmodig over seg. Virker som huset er fraflyttet for mange år side, og noen er tilbake på ''gjengrodde stier''.
Et flott bilde som gir meg slike tanker:-) Stråene med vind i, representerer tiden som går, tiden som aldri stopper opp. Flott:-)
mvh Ronny
Tom E.

Hmm. Dystert. Skakt. Mørkt. Og veldig likandes.
Den mørke skikkelsen i vinduet blir det beste her etter min mening. Får meg til å undres og lager historier i bildet. Og så er det så fjernt fra alt jeg assosierer med Ålesund :-)

Mvh TomE
Tove H.

Dette var stilig! Flott med fokus på stråene! Liker komposisjonen og s/h-valget. Skyggen inni huset gjør bildet spennende! Hva det har med Ålesund å gjøre, vet ikke jeg, ikke noen turistreklame iallefall. Liker bildet kjempegodt!
Mvh Tove
Tom T.

Om det ikke er turist reklame, er det i ihvertfall mange gamle falle ferdig bygninger og som fortjener å bli vist frem.

Takk for kommentarene:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu