Avkommet
I sommer ble det født 11 knoppsvaner i Engervannet ved Sandvika. Det ene kullet på 5 døde tidlig. De 6 andre har alle vokst opp til å bli riktig flotte i løpet av ettersommeren. Her er en av de, en tidlig høstmorgen mens den lufter fjærdrakten. 5 har den normale brunfargen mens en er hvit som foreldrene. Den ene av foreldrene har forøvrig forsvunnet, uten at jeg vet hvorfor. Fortsatt vokter den andre på de ''små'' og gir klar melding når en av ungene finner på noe tull.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard S.
Veldig tydelig og klart bilde. Fint lys og du har unngått for mye overeksponering. Ha ei fin og trivelig foto-helg.

Mvh. HåvardS
Espen A. I.
Som sagt, dette er et klart bilde, meget pent. Godt eksponert også i kraftig sollys.

mvh Espen
Kjell G.
Et bra bilde med en interessant intro.

mvh kjellg
anders s.
dette likte jeg. flott lys med nydelige farger som også fremhever svanen på en fin måte.synd med det første kullet som ikke klarte seg. mvh anders
John S.
Flott fotografi. Jeg liker spesielt måten du håndterer de hvite fjærene under vingene på. Disse har lett for å bli utbrendt (på mine bilder. Fin presentasjon.)

John
Robin J.
Teknisk meget bra som vanlig. Fint lys og komposisjon.Mvh RJ
Odd Tore S.
Fanget i rette øyeblikk, skarpt, fint eksponert. Imponerende bra detaljer også i den hvite delen av fjærdrakten. Noen få meget lyse punkter i den grå, vanndråper?
Her har du valgt både lys og eksponering med omhu. Ville tippet på lav og litt sløret sol som et godt alternativ her?
Odd Tore
ingeborg w.
Sylskarpt og med god eksponering som vanlig. En spennende positur hvor den lufter fjærene sine. Satt du her? Et noe høyere kamerastandpunkt kunne kanskje fått hodet under vannkanten.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Bildet er tatt 8:40 forrige lørdag i utilslørt direkte morgensol. Litt hardt er nok lyset. OTS; ja, de lyse feltene i fjærdrakten er vanndråper. IW; det var såpass lang avstand til fuglen her at jeg godt kunne ha stått for å unngå sivkanten. Godt å ha noe å strekke seg mot også :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu