Sommerens badenymfer har nå sansyneligvis tatt høstferie
Bilde er tatt en fin og varm septemberkveld på Hvervenbukta ved Oslo
Bra
Utstyr
  • Nikon D 40
  • 18-55 mm F/3.5-5.6 G
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 200 JPEG
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger211
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279916} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars E.

Hei Bård !

Her har du fått til et meget bra bilde i mine øyne. Flotte linjer, bra komposisjon og utsnitt. Du har også fått til spennende farger i bildet som har fått et preg av et maleri.

Samtidig dokumenterer du et sted i Oslo som alle kjenner til og mest sannsynlig har et forhold til. Dette skaper selvfølgelig ekstra utfordringer. Jeg mener du har løst disse utfordringene på en utmerket måte.

Himlen og speilingen av huset i vannet er med på å understreke karakteren i bildet.

Bra jobba Bård !!

M.v.h.
Lars
Rune W.


Hei Bård.
Synes du har fanget høstfargene bra.Er enig med Lars at himlen og speilingen av huset i sjøen har du fått til på en bra måte.Ville kanskje også ha vurdert å få et lavere standpunkt,slik at sporene på stranda blir mer synlig. Ellers meget bra Bård,stå på.
MVH
RUNE






bård s.

God morgen Lars
Takk for en positiv og hyggelig tilbakemelding. Synes det var spesielt morsomt at du nevner dette med spennede farger og at bilde har fått preg av et maleri for jeg var litt spent på reaksjonene på akkurat dette. Men da har jeg skjønt at det ble ''godkjent'' av deg, også får jeg avvente å se om det kommer flere reaksjoner etterhvert.
Hilsen Bård
bård s.

God morgen Rune
Takk for en positiv og hyggelig tilbakemelding. Enig med deg i at det kunne vært et lavere standpunkt, for stranda med sporene var jo veldig fin. Men dette var det beste fotografen klarte denne gangen, også for jeg håpe på ''bedre lykke neste gang''. Jeg tok jo flere bilder på samme sted men synes at det var dette jeg kunne tillate meg å vise på ''dotten''.
Hilsen Bård
Tormod H.

Hei Bård,

dette er et nydelig bilde. Du har fanget det i et fint lys og komposisjonen er fin med partyteltet i kontrast til det gamle. Du klarer å få med en fin forgrunn som fanger mye oppmerksomhet og gir en fin dybde. Du kunne kansje prøve å justere unsharp mask i PS for å øke skarpheten. Ellers tar redningsringen for mye, men dog det er jo en strand og den hører hjemme der.


Tormod
bård s.

Hei Tormod.
Takker for en god og lærerik tilbakemelding. Hyggelig å høre at du synes bilde var nydelig, det ''setter fart i'' inspirasjonen. Jeg kan selvfølgelig fjerne redningsringen, men jeg synes den hører hjemme ved denne populære stranden for her ferdes det jo folk hele året.
Hilsen Bård
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu