Høsten er kommet
Høsten er kommet-ja visst er den det, se lauvskogen står der og skjelver. Hør nordvesten hujende bærer avsted sjoet fra flomstore elver....
Bildet inngår i albumet Landskap fra Rauma Kommune - I e så kjøle glad i.
Utstyr
  • nikon D200
  • nikkor 18 - 70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280205} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Anne Ø.

Fint motiv og farger.
Synes utsnittet blir noe trangt her.

Anne:)
Tove H.

Her er det fargene jeg først og framst faller for, helt vidunderlige ! Litt trangt, synes jeg også, men et veldig fint høstmotiv!
Mvh Tove
jøran f.

Dette motivet gjør seg litt trangt. Bra himmelen og ovre del av fjellet ikke er med. Den grønne elva understreker lia med høstskog. Hvis det skulle vært mer luft på sidene burde det v el vært med passpoartur(eller hvordan det nå skrives da. Ellers så hadde det vært spennende å sett høstskogen fra øversiden! :-)
Brit M.

Dette er et smykke av et bilde, rett og slett. Hadde himmel vært med, ville det vært et vakkert, men mer ordninært landskapsbilde. Nå må vi jo reise dit for å se mer, det er klart :-)
Er det jotnene som har saget i steinen tro?

Brit
Espen R.

Hei Monika
Flott dette, med fine farger. Synes også det trange utsnittet gjør seg her. Vakker natur:-)
vh
Espen
Bjorn F.

Hei Monika.
Tett og fint utsnitt etter min smak , med fantastiske fne farger på den høstkledde skogen, bra med elva i forgrunnen..
Hilsen Bjørn.
Gulbrand T.

Hei Monika
Vakre farger i vakkert landskap.
Flott motiv.
Mvh Gulbrand.
Anita R.

Hei. Flott høstmotiv, men som endel andre synes jeg også det blei litt for trankt her, mulig hvis skogen hadde vært litt mer rødlig så kansje det hadde blitt mer kontraster og da ikke virket så sammentrykt... Mvh.Anita..)
Anne-Lise S.

Hei Monika!

Her bringer du oss rett innover i en kaskade av farger. Blir sittende og fascinert studere elvas toner mot høstens lenger innover, og synes kontrasten i disse fargene gir en spennende effekt. Noe trangt utsnitt, men bevisst valgt regner jeg meg, pga. det som befinner seg til høyre og venstre for deg akkurat der du står der og da. Kanskje en liten åpning du fant? God dybde innover, og jeg blir nysgjerrig på hva der er mer å se til høyre og venstre.

Anne-Lise
Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelig kommentar til bildet...
JEg valgte bevist dette utsnittet da det var grå himmel.. her ønsket jeg mest å få fram fargene og det klare vannet i elva...
Til dere som lurer på hva som er til høyre og venstre så er det bare å se på bildet mitt ''drømmeplassen''... jeg har bare gått noen steg nedover og tatt bilde rett over elven mot fjellet....
Mvh monika
Steinulf L.

Svært vakkert og teknisk godt høstbilde.
ketil o.

Hei!
Et vakkert høstbilde med gode farger. Trangt men fint utsnitt.
Mvh:
Ketil
Håvard S.

Kan virke som du varter opp med enda et bilde fra paradis=)
Herlige farger, spesielt elva som sildrer grønn og vakker.
Jeg elsker utsnittet! Vanvittig bra.

Mvh. HåvardS
Ann T.

Hei Monika - fantastiske farger du viser oss her! Tett utsnitt - men det fungere. Savner litt mer skarphet i forgrunn. Men likte dette veldig godt uansett.
Mvh. Ann
Terje J.

henger meg på....: flotte farger. Er de reéll eller overstyrt i behandling? Sterke greier i alle fall.

TJ
Anita R.

Hei igjenn. Tar tilbake noe av kritikken min, liker utsnittet mer og mer æ ser på det.. vet ikke om æ ikke fikk med mæ hele forgrunnen i sted, men nå ser det helt perfekt ut med elva i forgrunnen, steinklippen og den steinen ute til høyre i den bevegelige grønnfarvede elva med skommet sikkert fra en liten foss lengre oppe...Mvh Anita..)
Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelig kommentar til bildet mitt, å Anita den er helt grei :)

mvh monika
Bodil Kristine F.

Spennende komposisjon. Liker utsnittet. Linjene, fargene og stemningen med den tette høstskogen mot fjellet...Vakkert.

Mvh Bo
Monika Frisvold V.

Tusen takk Bodil for hyggelig kommentar....
hyggelig at du liker....
mvh monika
Vidar S.

Hei Monika.
Først av alt så er det flotte farger og kontraster i høstdrømmeplassen din. Her er det mye å hvile øynene på i de forskjellige delene av bildete. Øverst finner jeg fjellet og steinura, så kommer det gule beltet av gyllent høstløv, dernest et grønnere parti før vi ender klissvåte i den litt dramatiske elva.
Dette er for meg typisk høst i fjellheimen og du klarer og formidle dette bra. Det trange utsnittet synes jeg passer fint da det ''oppdelingene'', som nevnt, inneholder mye å se på. Det eneste som kan trekke litt ned er som Ann Thomstad nevnte, litt manglende skarphet i forgrunnen.
:o) Vidar
Monika Frisvold V.

Tusen takk Vidar for hyggelig kommentar...
mvh monika
Tom E.

Så fint Monika! Her fikk du fanget skogen mens alle de flotte fargene fremdeles var på trærne og ikke på bakken. Her liker jeg godt overgangen fra grønt til gult til grått bakover i bildet, sammen med alle linjene som peker oppover og innover. Kunne godt tenkt meg at den lille furua nederst til venstre ikke var der, men da hadde du mistet den grønne mosen på steinen i front, et element jeg syns er fint her.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu