After the rain comes the sun - II
Samme sted/tid som siste bilde. Jeg har prøvd å beholde det tunge lyset som var tilstedet etter alle regn i helgen.
Bildet inngår i albumet Norwegian Landscapes -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-04 20:24:45
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Blenderf/8
  • Nei
  • AnnetRAW conversion
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280305} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Sander M.

Veldig fint bilde, - kunne tatt seg ut i sort hvitt også. Likte refleksjonene i vannet.
Anne-Lise S.

Liker det tunge og dystre som hviler over dette motivet. Synes det fungerer utmerket når jeg flipper horisontalt. Det er noe med den døde greina som da peker riktig ift. seerretninga mi som gjør at det fungerer mye, mye bedre for meg! Spennende rett og slett, og stemningen rører ved noe....

Anne-Lise
Avsluttet .

God kveld Ann,

Flott bile dette. Ser ut som et kjent sted der jeg er oppvokst, Eikern???

mvh
Tommy
kjetil g.

Fint bilde! Likte spesielt godt dybden i det med det lyse partiet bak hvor solen lyser opp fjellene - trekker blikket inn i bildet og det kommer stadig nye detaljer til syne når jeg ser lenge på det. Spennende bilde!
Eva Marie P.

Dette bildet likte jeg veldig godt. Mange stemninger i ett bilde:O) Flott dybde og god komp. Liker at det viser at det kommer sol etter regn. Et bilde med et positivt budskap, selv om det er et landskapsbilde. Jeg syns skarpheten du har i forgrunnen er flott.
-epl
John H.

Hei
Et tiltalende stemningsbilde. God komposisjon og dust godt lys. Av og til er forgrunnen dominerende i slike bilder, men ikke her. Vel balansert dette.
John
Avsluttet .

Pent bilde - flott dybde og komposisjon.
Mvh Geir
Gulbrand T.

Hei Ann
Skarpt fint landskapsbilde med dramatiske tunge skyer.
God dybde og fine speilinger i vannet.
Mvh Gulbrand.
Bjorn F.

Hei Ann.
Fin stemning, det eneste jeg kunne ønske var att greina var på venstre side i bildet, føler at det fungerer bedre bedre. Gir mere ballanse.
Men bevares , et vakkert bilde Ann.
Hilsen Bjørn.
Ann T.

Tusen takk for veldig fine tilbakmeldinger. Setter stor pris på det :-)

Mvh. Ann
Laurberg G.

Hej Ann. En utrolig smuk udsigt og en god stemning. Forstår at du faldt for dette. Ville nok have gjort det samme. Og dog oplever jeg dette smukke landskab (vandskab) som lidt tomt. Øjnene drages ind imod det stærke lys i midten af billedet. Og netop her sker der intet. Som en scene der er tom. Ingen handling bevæger sig og leder videre. Så efter den første betagelse sidder man tilbage med en lidt tom fornemmelse. mvh. lau
Ann T.

Stor takk til Bjørn Fransgjerde som har sendt meg et fint forslag og inspirert meg til å jobbe videre med dette bilde. Jeg har nå lagt ut V2 som er speilvendt, og som jeg tror fungere bedre. Jeg har løftet skyggene også litt på midterste delen.

Tommy - ja dette er Eikern :-)

Mvh. Ann
Ann T.

Hei Lau - takk for din konstruktiv tilbakemelding. Du skriver at du stå igjen med en ''lidt tom fornemmelse'' når du ser på dette bilde p.g.a. at det er for lite som skjer i midten av bildet. Men for meg var akkurat dette litt av den fin opplevelsen når jeg sto der og så på det flotte lys og tunge, regnfulle himmelen over vannet som var så stille. Jeg likte at det var rolig og at det var nesten ingenting mellom meg og horisonten - bortsett fra den nydelig lys. Jeg har ikke klart å formidle denne stillheten og ro til deg dessverre, så på denne måten er bilde kanskje mislykket. Eller kan du foreslå en annen løsning i etterbehandlingen?
Mvh. Ann
Laurberg G.

Hej Ann. Forstår di. Og på sæt og vis. Jo - du har fanget stilheden derude. Men denne stilhed bliver låst inde af forgrund og sider. Spejlvendingen tror jeg på. Men det er det samme indelukke. Jeg har prøvet at skære bunden med det meste af stenene væk. Det hjælper synes jeg. Nu kommer vi pludselig nærmere lyset. Og i stedet for mest at opfatte det som et lysrum bliver man mere observant på spejlingerne i det lyse. De bliver den manglende hændelse. Men, sådant er meget subjektivt. Jeg sender et udkast pr. mail. mvh. lau
Wenche J.

Hei Ann
Versjon 1 er min favoritt:) Jeg liker roen du har fanget og den herlige følelsen av å bli sugd inn i bildet til det fine lyset i bakgrunnen...der ''drømmene'' ligger.
Jeg synes at forgrunnen bør være med for å fremhevet lyset og roen i bakgrunnen.....men dette er hvordan jeg ser det:):):)
Det er flott at vi har så forskjellig smak. Hadde det ikke vært slik ville vi alle sende inn det ''perfekte'' bildet til foto.no og foto.no hadde ikke lenger hatt noen hensikt.
Mvh Wenche
Roger K.

Hei hei, Ann!
Flott vare dette. Her har du tatt med deg bunn i bilde som gjoder seg svært bra. At den døde greina ligger der er et ekstra interessepunkt for bildematerialet ditt. En trukkende stemning ovenfra er med på å presse blikket ut i bilde og gir det en ekstra dybdefølelse. Svært bra. Velger meg ikke ut noen versjoner da de likestilles fra min side.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu