Notaholmen
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodak
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger430
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Povl Kjeld H.

Meget flot, god spejling og beskæring.
mvh - povl
Avsluttet .

Synes dybdeskarpheten her forstyrrer litt. Kunne også vært beskjært litt i toppen. Med en bakgrunn mer ute av fokus og gjerne s/h hadde resultatet blitt bedre, for meg :)
Ivar
Rolf S.

Fint om du kan gi opplysninger om utstyr, filmvalg og evt. tekniske hjelpemidler (stativ). Slik blir det langt lettere å gi tips og råd til forbedring.
Avsluttet .

For en kritiker burde det være helt unødvendig å måtte vite hva slags utstyr, film og lignende som har vært brukt. Konsentrer dere om bildet folkens, og gi veiledning utfra det. Man kan godt synes at bildet er for lyst uten å vite at bildet ble eksponert en halv blender over målt verdi. Men det er ikke poenget. Kan vi ikke legge alle disse tekniske viderverdighetene til side? Fotografi handler jo om alt annet enn det tekniske (som bare er et middel, ikke et mål), mens kritikken de fleste gir stort sett handler om det tekniske. Egentlig burde man fraråde folk å legge inn bilder her, for de lærer jo ingen ting! Ingen blir bedre fotografer av å få ''kritikk'' her på dotten!
Rolf S.

Man kommer ikke utenom teknikken, BB. Og hva er så galt å be om noen få opplysninger omkring dette bildet når min intensjon her er god?

Forøvrig har jeg ingen problemer med å forholde meg til dette bildet slik det er vist her. Bildet er blasst og ullent. Likevel er her forbedringspotensiale. Om forbedringen kan komme ved hjelp av annen film, bedre reproarbeid, eller ved en kombinasjon av dette, er usikkert. Derfor mitt ønske om opplysninger.


Avsluttet .

Alt dette teknikkpratet er så sekundært ...

Og du har jo ikke sagt et ord om bildet. Blast og ullent teller ikke. Interesserer bildet deg kun på basis av noen tekniske opplysninger du ikke har fått? Jeg mener, fotografen har ikke engang bedt om tekniske tips til forbedring. Tror neppe hun tok bildet av denne holmen med tanke på at hun trengte teknisk kritikk. Det kunne tenkes at det var noe i motivet som fenget henne? Kanskje fotografen er mest interessert i at andre SER det samme som henne?
I L.

Jo, fast frågan är väl då: visar fotot det hon/han såg när hon/han tog bilden?
I L.

Och, om det inte gör det, så är det förmodligen, trots allt, just en teknikfråga.
Avsluttet .

På den annen side kunne det jo hende det handlet om BLIKK. Da er det ikke lenger et spørsmål om teknikk.

Det er et trist faktum at fotografer flest kopler det ''kunstneriske'' uttrykket så bastant til det tekniske, når fotografiet handler om helt andre ting.
Avsluttet .

Det ville jo være som å snakke i teknikk også når vi bare bruker øynene. Men det er jo ingen som snakker om øyets fysiske oppbygning, størrelsen på pupillen eller slike ting når man ser på en vakker soloppgang? (Skjønt, hvem vet hva øyeleger driver med på fritiden ...)
Rolf S.

Fotografen kan jo selv fortelle hva hun ønsker med sin deltakelse i dette forum. Trenger hun tips og råd, så er hun hjertelig velkommen med spørsmål, herunder også innenfor teknikk.
Beate H.

Takk for kritikk og råd. Eg er amatør og ikkje heilt inne på teknikken og dens faguttrykk. På dette bildet har eg brukt 75x300 Tamron linse. Eg brukte automtisk sportsinnstilling p.g.a. at eg ikkje brukte stativ og at eg brukte zoom.
Eg reiser forbi denne holmen kva dag og ser den i all lags lys, det er nok det eg vil vise - lyset. Det kjem kaskje fleire bilder frå Notaholmen. Eg og ser at bildet hadde vert bedre med uskarp bakgrunn. Neste gang bruker eg nok stativ.
Venleg helsing Beate
Mehrzad G.

Nydelig bilde!! Likte dette meget godt!

mvh Mehrzad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu