Nå kommer`n og tar deg...
Når man opererer med helikopter i ulendt terreng er det om å holde hodet lavt. Man tåler ikke mer enn ett møte med et rotorblad... Har alltid et lite kamera i lommen når jeg er på jobb, men synes det er vanskelig å få til skikkelige arbeidsbilder...
Synes dette ble et brukbart bilde fra en for noen uvanlig arbeidssituasjon.
Utstyr
  • Olympus Mju 725SW
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd E. k.

Hei Jan Inge!

En flott dokumentasjon på det arbeidsforhold som råder utenfor allfarvei. Fin kameravinkel, der mannen kommer fint til syne sammen med helikopteret som står og hovrer og venter på klarsignal til å komme ned og hente aggregatet. Flott fanget der skarpheten. lyset og fargene er meget gode.

Ha en fin fotohelg!

mvh

Odd E.
Monika Frisvold V.

Hei
Her liker jeg tittelen...
Meget godt dokumentert bilde, fin skarphet....
Å en spennende arbeidsdag kan jeg tenke meg.
meget bra komp ..
Ha en fin helg..

mvh monika
Ann T.

Hei Jan Inge - dette er et fint bilde av en anderledes arbeidsdag (for oss fleste). Bra komposisjon med god opptaksvinkel. Fin skarphet på både helikopteren og kollegaen din. En spennende arbeids dag uten tvil! Kan du forklare hva det er dere holder på med?
Mvh. Ann
Jan Inge K.

Takk for fine tilbakemeldinger. Ann, vi holder på med vedlikeholdsarbeider på såkalte bekkeinntak. D.v.s.: de fleste bekkene som renner ut fra nordsia av Svartisen blir fanget opp i slike inntak og ledet til inntaksmagasinet for Svartisen kraftverk. Aggregatet er et hydraulikkaggregat som brukes til å åpne luker i inntakene. Inntakene ligger slik til at vi er avhengige av helikopter for å komme til med tyngre utstyr. Brearmen du ser i bakgrunnen er Engenbreen, Norges lavestliggende isbre på fastlandet...
Ann T.

Hei Jan Inge - tusen takk for forklaringen. Dette må være en veldig krevende jobb - men dere få mye frisk luft og kjempe bra utsikt fra arbeids plassen!
Mvh. Ann :-)
Ketil K.

Glimrende reportasjebilde, der du virkelig har fått fanget inn høstfarger og der aggregatoperatør og helikopter er flott plassert i bildeflaten og tilfører bildet fortelling, dynamikk, handling og kontraster. Helikopterunderstellet ser litt overskarpet ut.
Anne Ø.

Kjempebra tatt av en arb.situasjon med en artig tittel:)
Flott komp. og liker bevegelsen til mannen her som
sier noe om at han nå må passe seg.
Flott natur, farger, dybde.
Vis gjerne flere slike fra arbeidsstedet ditt.

Anne:)
Tore N.

Riktigt bra komposition tycker jag, snyggt jobbat.

Mvh//Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu