#2
Bildet inngår i albumet å gå -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig Børre E.

Absolutt bra stigning i serien din.
Dette syns jeg er mere spennende enn ditt forrige, kanskje fordi det ikke er like skoleriktig komposisjonsmessig. Eneste pirk er at høylyspartiet på ryggen går litt vel mye i ett med bakgrunnen.

StigB
Per Einar G.

Dette var det litt mere svung over da, komposisjonsmessig og kontrast!
Bra!

Per E.
Arne M.

Megte velkomponert og slående i sitt grafiske uttrykk. Den bortbrente himmelen fungerer meget godt mot nedre halvdel av bildet og treets grener. Linjene som dannes av lutingen i terenget og i ryggen på personen gir det et flott dynamisk preg. Det kvadratiske formatet er helt topp.

Anbefalt
- Arne
Svend Wiig L.

Hei Tom!

Fin ide og komposisjon i bildet!
Ser ut som om bildet er tatt i sollys og blir noe preget av det. (Lys og utbrent på genser.)
Kanskje noe mindre kontraster villet gjort seg!?
For all del, diagonalen i positur og landskap samt treet som motvekt er bra!

Mvh Svend
Tom T.

Bilde er tatt i kraftig lys og noe utbrent har det blitt på genseren. Kunne kansje brukt mindre kontrast . Var klarer over at den utbrent feltet, ville gi meg pepper. Fint å få høre deres syns punkter på det:)

Takk for anbefaling og kommentarer :)

TomT
Stein Oleiv B.

dette liker jeg! et veldig tøft bilde. ganske kult hvordan det ble på dotten og, når jeg klikker meg inn på bilde ser jeg bare et flott bilde av et tre. så scroller jeg ned, og ser du har tatt med mer som så. bilde forteller en histore. i alle fall for meg. treet på forteller en måte noe om hvor personen tar turen. de fleste grene ''peker'' liksom til høyre.
eneste jeg kan prike på, utenom det utbrente(som abre er en detalj, bryr meg ikke så mye om det), er grenene som er helt mot høyre hjørne. de, spessielt den øverste bryter diagonalen personen skal gå på. blir kanskje litt pirkete, men kanskje du kune prøvd å klone litt? ellers, må jeg bare si igjen at jeg likte dette bilde. #2 i serien er bedre en #1 for meg, derfor kommentaren landet her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu