Ikke gå inn i lyset!
Egentlig mye skarpere, men måtte kraftig ned på størrelse og kvalitet for å få det inn på siden. Mange små detaljer :)
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon Nikkor AF-S 24-120mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281452} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne S.
Det skal ikke bety noe for skarpheten at bildet forminskes. Skarping er det siste du gjør og kan tilpasses formatet.

Bildet er rent og pent og formidler en stemning. Veien er et viktig element, ikke minst på grunn av personen. Derfor bør hele veiens kurvatur være med i bildeflaten. I tillegg bør trestammene, som også er et viktig element, gjøres mer framtredende.
Øyvind T.
Flott motiv, men litt enig med Arne her. Hadde vært spennende å se en breddeformat-versjon.
Mvh Øyvind
Kjell G.
Jeg synes dette er riktig flott. Jeg er enig i at veien burde ha vært ''komplett''.

mvh kjellg
Fred S.
Liker bildet, den sykkeltrillende litt lutende mannen gir ordet ''høst'' en ekstra liten dimensjon. Ellers er jeg langt på vei enig i innvendingene; først og fremst dette med å se hele veien. Å lysne trestammene er heller ingen dum ide, men krever vel litt fikling i PS. Dessuten er de slett ikke ueffne der de mørke og tunge nesten bøyer seg mot veien.

vh fred
Ann T.
Hei Bjørn - dette synes jeg var veldig bra. Flotte høst farger og en bra diagonal linje med trestammene på denne opptaksvinkel. Synes ikke at du bør gjøre dem lysere. Mannen med sykkel og lyset fra siden gjøre bilde spesiellt, og selv om jeg er muligens enig med de øvrige som påpeker at veien skulle ikke har vært kuttet på venstre siden, det fungere også slik det er. Et veldig bra bilde!
Mvh. Ann
Lene F.
Hei Bjørn ! Er enig med Ann, det fungerer absolutt godt nok som er. Faktisk synes jeg kuttingen av veien gir litt spenning i bildet. Hvor fører den, liksom! En alternativ vinkling ville vært et standpunkt hvor du kom litt nærmere syklisten og dermed fikk mer av de nærmeste trestammene og lyset som så vakkert er i høstløvet. Altså at bunnen var kuttet litt. Men som sagt vakkert som d er! Mvh Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu