I mangel på modeller prøver jeg meg på et selvportrett. Jeg ser at det er noe mørkt, kanskje, men pubstemningen skal være der.
Noen tips ville vært flott.
Jeg syns at et eller annet er feil, uten helt å kunne si hva det er.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.
Pubstemning er det ja .-)

Jeg synes det funker ganske bra jeg. Jeg liker fokuset på det nesten tomme glasset og lyset på deg. En fremmed skulder på hver side av deg hadde kanskje gjort stemningen tettere.
Gunnar John C.
Jeg liker godt ansiktsuttrykket du har fanget her. Det virker ekte og ikke posert.

Jeg opplever er en merkelig motsetning mellom det sosiale i situasjonen (stedet, smilet, pilsen, posituren) og det totale fravær av andre mennesker i det romslige utsnittet. Solitude. Dette er ikke negativt, synes jeg - heller tvert imot. Det ligger en utfordring for betrakteren i dette. Å få det til å gå opp.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Fred S.
Bra dette. Liker både positur og det livsnyterske smilet, enig i at det ser ekte ut, men for alt jeg vet er du en flink posør.... Det varme lyset passer til både dame og stemning; ellers forbinder jeg egentlig den personen jeg ser her med et glass rødvin (!), så Dahls-pilsen er et morsomt kontrapunkt, eller hva vi nå skal kalle det. Litt lite luft under pilsen, kanskje, men regner med at den smakte bra.

vh fred
Chr. G.
'Jeg syns at et eller annet er feil, uten helt å kunne si hva det er.'' Jeg tror det må være glasset som skjærer bildekanten (og så er det midstilt...). Dette skaper et spenningspunkt - eller hva man skal kalle det - som kan få unødig oppmerksomhet. Ville hatt mer duk i forgrunnen og en annen plassering av det snart tomme glasset.
Brit M.
Takk alle for interessante kommentarer.
Dag: Da jeg var ung og bohem (som jeg er ennå) gikk vi på loftet på Grenaderen, hvor det satt fotografer, journalister, hippier og bohemer og det var skurte langbord med innrissede navn i. Nå var det gjort såkalt ''pent'' malte vegger og elektrisk lys, Og jeg var sur og ga dem litt inn. Folk gikk mer ut før, har jeg inntrykk av. Så skuldrene savnes ja
Gunnar: Artig at du syns det ligger en utfordring i dette! Ansiktsuttrykket er ekte, for jeg hater å posere, foran et kamera blir jeg innful og bisk, er fantastisk lite fotogen.
Fred: Drikker alt, uten brun sprit, half-and-half er min yndling når jeg drikker øl. Ellers ikke så fin på det. Jäger er godt, sherry kjøpt på storlien (Royal Cream). Syns det sto luft under pelsen og lurte på hva du mente :-)
Chr: Kutt av glasset var en helbom, helt enig, blitt mer balanse hvis det sto litt mer til høyre kanskje?

Brit

Chr. G.
Tja, kanskje, og nærmere deg.
Tove H.
Her sitter det en livsnyter som kan kunsten å hygge seg i eget selskap. Glasset (som må ha ltt luft under) er tomt og livet ikke så verst.....tenker jeg til bildet! Synes du er flink til å posere, uttrykket ser avslappet og ekte ut. Stemningsfullt og fint bilde!
Mvh Tove
Steinulf L.
Stemningsfullt, og et fint bilde av en vakker modell. To ting skurrer litt; Det skulle vært mer øl i glasset ditt og fokus ligger på hånden, ikke på ansiktet ditt.
Brit M.
Takk for kommentarer og tips! Ekstra takk for pene ord til Tove og Steinulf :-)
Steinar: Jeg har tonet ned saturation noe, så mer øl i glasset ville virket blast og ikke ølgyllent, tror jeg. Fokus er vel mer på glasset?

Brit
Gunnar John C.
Jeg synes egentlig at klippet nederst er akkurat passelig fruktbart irriterende annerledes enn standardløsningen med litt luft. Står godt til valget av fokus på glasset.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Brit M.
'Fruktbart irriterende'', den adopterer jeg tvert!
Interessant synspunkt, skal tenke litt på det.
Takk for kommentar, Gunnar!

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu