Gråhegre
Hegren blir ertet av en pågående skjære, derav den litt spesielle posituren. Laget ved Engervannet dag morges.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom Just O.
Veldig bra!
Avsluttet .
God dag morgenfulg,

Flott bilde med flott morgenstemmning. En veldig ro over det selv om hegra er noget stresset. Utsnittet er helt topp, samt tekn.

mvh
Tommy
Atle Q.
Hei Kjell Sigurd
Ser du har vært ved Engervannet igjen...
Det fungerer bra. Kunne tenkt meg litt mer detaljer i hodet, men bildet fungerer bra. Et par lyse blader i vannkanten borte i sivkanten distraherer litt og kunne vært fjernet.
mvh Atle
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Kombinasjonen av ISO 800, 1.4 converter og ganske kraftig utsnitt har nok redusert detaljrikdommen vesentlig. Morgenkvisten i dag var ganske grå, så lyset inne i skyggen var ikke bra.

Kjell S
Kjell G.
Situasjonen er så bra at tekniske detaljer blir sekundært interessante. Tenk, den synger! Jeg antar at sangen er noe avvikende fra klokkerent.

:-)

mvh kjellg
Robin J.
Fint miljøbilde av ''syngende '' hegre. Syntes miljøet her er virkelig pent. Kunne kanskje tenkt meg litt mer blikkontakt men det blir pirk.Mvh RJ
Edmund M.
Et flott fuglebilde! Lys, stemning og komposisjon stemmer her. Jeg synes ikke at man skal lete etter og påpeke feil ved et slikt bilde. Det blir bagateller i forhold til helheten. Om et bilde derimot preges av åpenbare mangler og forstyrrelser, er det selvsagt noe annet. Men kan ikke se noe sånt her! Ikke spesiellt originalt kanskje, men en fin naturskildring!

Mvh.
Edmund Melkild
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. Hyggelig at teknikk ikke alltid er viktigst :-) Legger selv kanskje for mye vekt på nettopp det.

Kjell S
Carsten A.
Fin stemning over dette, tekniske innvendinger syns jeg ikke får vekt (og de ville uansett blitt marginale). Da er jeg mer enig i det som er sagt om noen til en viss grad distraherende elementer i bildeflaten, dvs. noen lyse blad her og der samt noen uryddige kvister etc. til venstre i vannet. Bildet hadde vunnet på å være uten disse elementene.

MVH CA
Ketil K.
Og synd hegren står vendt vekk fra kamera(ten).
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Meget flott miljøbilde av hegra som skriker ut for full hals. Kunne jeg tenke meg noe bedre må det være blikkontakt med hegra.

mvh KBS
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Denne hegren var av den svært uoppdragne sorten. Selv en forsiktig plystring for å få den til å snu seg hjalp ikke. Den stod imidlertid å hvilte seg på denne roten og jeg antar at den mente faren for uønsket besøk var størst fra skogen - derav feil vending. Vel, nye forsøk venter vel der fremme på veien :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu