Skumringstimen ved Storfjell
Storfjell har vært en helt isolert bygd i Lofoten og fikk faktisk veiforbindelse med resten av Lofoten for 6-7 år siden. Egenlig ikke lange biten det var snakk om da det var vei til Holand. Til venstre i bilde går den kjente ''Kjærringveien'' til Kalvhovudpollen. Utenfor her har vi enda Vestfjorden, men blikket dras innover mot Ofoten. Fjell i bakgrunnen ligger ved Svenskgrensa. Tar jeg ikke feil er det bar 2 fastboende på Storfjell nå og de er nok kommet et stykke opp i årene de også. Diktet til Jan Arild Skogholt ''Kor e hammaren du Edvard'' får nok igjen en sannferdig spådom. Her blir nok en bygd med bare fritidseiere om noen år. Hjemstedet til Jan Aril Skogholt ligger like utenfor venstre bildekant langs Kjærringveien.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eirik A.

flott landskap med fine skyer som speiler seg i vannet. likte bilde ditt jeg :)
Eirik
Eva Marie P.

Et utrolig flott bilde med en veldig dybde. Mektig landskap du ferdes i her.
-epl
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Igjenn eit flott utsiktsbilde frå Lofoten,
interessant å lese historien du skriv under:)

Mvh Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg får vel bare prøve å sette meg inn i disse historiene så jeg får litt flere kunnskaper om mitt andre hjem. Det er interessant lesestoff. Når det gjelder bildet, så er det fint eksponert, og det gir en god oversikt. Himmelen er veldig fin, og været er klart. Skal jeg pirke litt, blir det at bildet mangler det lille ekstra. Men det er interessant til historien, og derfor gjør det ikke noe her.

vh ingebjørg
Tove H.

Flott utsikt over nydelig landskap. Interessant å lese historien til bildet. Til ettertanke...
Mvh Tove
Inger-Lise S.

Vakkert motiv med nydelige farger! Fin komposisjon.
God undertekst!

Inger-Lise:)
Roger K.

takker for hyggelige kommentarer til bilde. En del av Lofoten som er lite dokumentert i bilder for bare noen få år tilbake i tid. Mye av grunnen er jo den manglende veiforbindelsen som kom for noen få år siden. Absolutt et sted som en ivrig naturfotograf kan boltre seg i.

Roger
Espen Gresvik S.

Dette var jo morsomt. Det er jo bilde av familiens hytte. Den brune som ligger rett oppfor det gule huset. Det er som du sier ikke mange fastboende igjen. Min svigerfar vokste opp i det gule huset, så vidt jeg husker. Reiser opp på fredag og blir der i 2 uker. Har selvsagt bilen full av fotoutstyr.

Morsomt å finne et fint oversiktsbilde her på dotten :)

egs
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu