Snart vinter
Fra et heller ufremkommelig terreng i Vestmarka.
Inspirert av høstfargene.
OK
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-200 F/3,5-5
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282143} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bodil Kristine F.

Sløringen i elva er flott. Fin speiling i vannet. Lyset oppe over trærne synes jeg er med på å heve bildet - kanskje du har brukt et filter el.l.? Tre grå prikker forstyrrer litt oppe venstre kant. Uansett et behagelig bilde,

Mvh Bo
Monika Frisvold V.

Hei
Dette synes jeg er meget flott...
jeg kunne tenkt meg å kutte opp jeg da... da jeg synes sløringne og stemningne i bunn er helt fantastisk... nydelig skarphet...og fine naturlige farger....
mvh monika
Avsluttet .

Nydelig lys og bra bevegelse i fossen:)
Nils G.

For meg er dette et misunnelsesverdig bilde. Sløret i fossen er flott der den omkranses av de flotte høstfagene i terrenget rundt. Det er nesten eventyraktige farger.
Virkelig inspirerende.

Nils
Avsluttet .

Meget godt bilde.mesunner deg det.God komposisjon.
Liker ekstra godt det sløret du har på fossen.


MVA
TGM
Fred S.

Et av de bedre i denne sjangeren, sløret er ypperlig. Enig med Monika om kutt oppe, selv om du mister den fine, gule bjørka. De lyse partiene stjeler for mye oppmerksomhet fra fossen, og den er såpass vakker at den bør nytes uten distraherende elementer.

vh fred
Ann T.

Et vakkert fossebilde. Veldig bra eksponert. Jeg liker øverste delen og for meg ville bilde mister noe viktig om du kutte det vekk. Flott arbeid!
Mvh. Ann
Erik J.

Nydelig bilde med flott slør i fossen, jeg vet at det er ikke lett å få det til slik.
Mvh Erik
Anne Ø.

Nydelig motiv, svært bra eksponert mht. lyset og så
fine detaljer du får frem her.
Et flott skue!!
Anbefales.

Anne:)
Ida T.

jeg prøver meg på en kommentar...
Liker veldig godt sløret som de fleste har kommentert, og balansen mellom den store fossen og den mindre fossen. Enig med Ann om å ikke kutte toppen, den gir en ''ekstra'' farge i bilde som jeg syns må være der. Liker også veldig godt sikk-sakk mønsteret i vannet. Norsk natur!
Ida:)
Hanne H.

fint bilde. Veldig fint med sollyset på toppen og den Sore fossen :)
--Hanne-
Fredrik S.

Det er noe som ikke stemmer øverst i bildet. Ikke missforstå meg for jeg liker bildet godt, men det ser noe utbrent ut øverst samt at du må ha gjort et eller annet med det i PS som gir en litt urealistisk fremtoning. Hadde vært gøy å se bildet uten data-pynting : )
Marius Nergård P.

Nyydelig! .. Går det an å spørre om hvor i Vestmarka? :)
Kristin S.

Et flott motiv og en nydelig stemning du har fått fram i dette bilde. Kutter du vekk øverste delen mister du litt av stemninga i bildet synes jeg.:)

Mvh Kristin
Atle J. G.

Første inntrykk: Utrolig bra bilde! Enig med det meste som er sagt ovenfor.
Nå det r sagt må jeg desverre gi en stor minus for arbeide i vannet nederst på bilde. Jeg skjønner hva du var ut etter, men dette passer ikke inn i dette bilde synes jeg og er ikke overbevisende utført. For meg ødelegger dette faktisk bildets sjel.
Ellers likte jeg (etter)arbeidet ditt meget godt. Lyset oppe, skarpeheten, de våte steinene, fargene i mosen, dybden oppover... Bra!
Ville ha vurdert å kutte bildet noe nederst, få vekk noe av vannet, eller la 'original' vannet gå over fra mørk hvis du synes denne var forstyrrende.
Håper du setter pris på min ærlige mening. Kanskje vi får en V2?
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu