#5
Bildet inngår i albumet Snoopy -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Morten L.

Diffuse toner som absolutt har noe ved seg.
Bildet får for meg en sart følelse som jeg liker.
Det er imidlertid et par ting som for meg trekker litt ned:
Håret som henger ned foran ansiktet er litt for lite definert slik at det gjør bildet litt rotete og så hadde jeg likt det bedre hvis øynene hadde hatt litt detaljer slik at de ikke ble sorte ''hull''.

Tar forbehold om at jeg ikke ser alt fordi jeg sitter på en litt laber skjerm for øyeblikket:)

Mvh.
Morten
Ida R.

Genialt! Dette bildet formidler en altomfattende transparens som vekker utrolig masse asosiasjoner og fölelser. Det er noe veldig menneskelig og veldig tidlöst over dette uttrykket.
Johan S.

Nydelig barnebilde - befriende fritt for detaljer og skarphet. Tydelig at fokus her har vært på barnet og stemningen. Teknisk er du nær utbrenthet, men ikke der. Det er bra.

Lurer på hvordan dette hadde blitt i stort format på vegg?

mvh
Johan
Lise U.

Får assosiasjoner til bilder av fostre i mors liv her -- det lille barnet er visuelt utilgjengelig -- nesten som om det fortsatt var inne i fostersekken sin. Vi er vel en av de få arter som må beskytte vårt avkom i en lang periode etter fødselen -- perioden begynner vel å komme opp i to-tre tiår i vår del av verden... Samtidig gir bildet meg assosiasjoner som går i retning av at også barnet har sitt eget indre liv som er skjult selv for dets nærmeste -- litt samme assosiasjonene som for ditt bilde nummer 320275. Spesielt virkemiddel at det ikke er fokus noe sted -- syns det funker her, sammen med de lyse, sarte tonene.

Lise U
Tom T.

Takk for kommentarene:) Var ikke mulig å få noe mer fokus på øynene her. Har ikke brukt noe filter i ps, derfor er det vanskelig å få frem detaljer øynene. Bilde ble slik under eksponering, med fryse poser foran objektivet.

mvh TomT
Avsluttet .

Jag har använt mig av plastpåse många gånger i mitt fotograferande - det kan bli rätt spännande faktiskt. Skön bild med fin känsla i sig. Mycket bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu