911-samling
Jeg fortsetter med nok et bilde fra sportsvogntreffet på Øvrevoll. Alle Porsche 911 var samlet og det var mengder av dem -alle på norske skilt - selv om jeg har sladdet skiltene her.
Irriterer meg litt over at jeg måtte kutte litt av den fremste bilen. Alternativt hadde bildet blitt for skjevt. Ellers helt greit, men vil ha andres kommentarer også.
Utstyr
  • Olympus Camedia C 60
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJustert kontrast, skarphet og farge i PS, i tillegg til sladding av reg. nummer på bilene og letter sladding av ansikter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Johan B. H.

Sorry Jon,

Etter min mening går dette bildet i kategorien ''et knips'' for meg. Jeg ser du er ute etter ærlige tilbakemeldinger så...:

Første er komposisjonen av bildet. Perspektivet er uspennende. Om du kutter første bilen eller ikke, så legger jeg ikke merke til det, for øynene mine får ikke lyst til å nyte synet av bilene.

Menneskene i bildet er også av svært liten interesse. De er ikke mange nok, og heller ikke få nok, og dessuten så er det vel bilene som er i fokus og ikke menneskene rundt. Tips: Bruk stativ. Knips 5 - 7 bilder med samme instillinger. Så stacker du alle bildene, og bruker bildet som er uten folk i et området. Gjør du dette med alle bildene, vil du forhåpentligvis få et bilde uten mennesker, men med biler.

Sorry Jon, men jeg synes ikke dette bildet kom opp på karakteren ''helt greit''.
Jon K. L.

Takk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu