No 6
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Johan S.

Hei Anne!

Jeg har lenge fulgt med deg og bildene dine. De er flotte og favoritten min er bilde nr. 337054. Nå er du her med et nytt bilde - igjen leverer du. Flott!
Jeg ble inspirert av bildene dine så jeg gikk ut og forsøkte å ta mine egne i samme stil. Tenkte det skulle bli lett match og gøy å få så fine bilder. Nå vet jeg bedre. Det ligger mye bak og i dine bilder og jeg har ingen som er i nærheten av dine.
Teknisk er det så langt jeg kan se perfekt, men det er ikke der det ligger. Det er motivene og komposisjonen din som ''gjør det'' for meg!

mvh
Johan
Pål E.

Hei,

Liker dette veldig godt. Regner med du fotograferer maleriene dine, som har en nydelig stofflighet og kanskje først og fremst topp fargetoning. Skal absolutt følge med på deg videre.

Alt godt,
PE
Aud Elise S.

Spennende! Liker fargene og komposisjonen : )
-Og lyset!

mvh Aud
Anne Lene B.

Tusen takk for så positive og konstruktive tilbakemeldinger Johan, Pål og Aud Elise. Spesielt takk til Johan for en anbefaling og gode ord som varmer! Abstrakte bilder er en balansegang så det er hyggelig at du blir inspirert til å prøve selv!

Til deg Pål så må jeg si at jeg er smigret over at du tror at jeg kunne ha malt dette , det skulle jeg ønske. Jeg fotograferer mye på industriplasser og jobber med å formidle en skjønnhet det er lett å gå forbi. Jeg finner rust svært vakkert, men selvfølgelig ikke på bilen da.

Ha en fortsatt fin kveld! :-)

Hilsen Anne Lene
Per Einar G.

Tenk at rust og fugleskitt kan bli så bra da! ;-) Meget bra sett og flotte farger.

Per E.
Inger-Lise S.

Rålekkert! Herlig struktur, mønster og farger!
Jeg er veldig glad i rust, men du har virkelig fått det til!

Inger-Lise
Helge R.

Ikke blant dine beste, jeg synes at kløften og flekken slår hver andre i hjel, enten eller.
Som alltid, bra lys og besnærende farger
:)Helge
Anne Ø.

Lekkert, flotte fargetoner, mønster og struktur!!!
Fascinerende.

Anne:)
Lars B.

Du har en herlig samling abstrakte bilder, Anne Lene, og dette føyer seg pent inn i rekken ;o) Store flater med fine fargenyanser og struktur som framhever det lysere partiet og det loddrette elementet. Vakkert!

Hilsen Lars
Anne Lene B.

Tusen takk for så hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger Per Einar, Inger-Lise, Helge, Anne og Lars Bjørn! Det er gode ord å ta med seg på ferden videre!

Hilsen Anne Lene
Tom E.

Nydelige farger og tekstur som alltid, Anne Lene!
Det er vakkert bilde, men her syns jeg det mangler litt av harmonien som er undedrliggende i de andre i denne serien. Jeg er enig med Helge om at de to elementene blir konkurrerende med hverandre like mye som de framhever hverandre. Jeg lurer på om det kan ha noe med at utsnittet i dette bildet virker trangere. Med litt mer rom rundt seg kunne kanskje elementene fått understreket hverandre på en annen måte? Ble litt usikker her på hvorfor det ikke går helt hjem, for i utgangspunktet så liker jeg kombinasjonen av de to formene.

Mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu