Still standing
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-16 23:08:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-16 23:09:48
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan R O.
Dette kunne funket, men dessverre er ikke lyset noe særlig. Kanskje bedre i svarthvitt?
Avsluttet .
Lyset er kanskje litt tamt her,men jeg syns det funker ganske greit likevel.
Liker det enkel preget bildet har men tror jeg ville kuttet litt på venstre side,med det første lille neset som stikker ut,ville tatt den bort.Har ellers sansen for komposisjonen din her.
Hilsen Tone!
Fred S.
Neida, lyset er ikke noe særlig, og det var heller ikke meningen. Dette ville jeg ha matt og en anelse desaturert, og egentlig mer grafisk enn det ferdige resultatet ble. Så langt gikk jeg ikke, men legger ut en versjon av samme motiv ( men ikke samme bilde) som jeg har litt sans for pga det grafiske preget, utbrenthet inkludert.
Legger ut en svart/hvitt versjon av versjon 1 der kontraster og mer til er kraftig forsterket.
Takk til Jan og Tone for kommentarer.

vh fred
Matts R.
Riktigt trevlig komposition på alla versionerna.
Skulle kanske vilja se den S/V lite ljusare....men i alla fall trevliga bilder.

-::Matts::-
Inger Anne Maritsdotter V.
Da eg så dette bildet første gangen og skrollet litt opp og ned, opplevde eg at et kraftig kutt av ca. øvre halve del hadde gjort bildet enda mer minimalistisk.

I #2 har du et annet uttrykk igjenn der helheten skaper en fin tidløs stemning (ble en smule mørkt på min skjerm)

#3....tja.........kanskje.........du er inne på ''noe''....

vh Inger Anne
Tom T.
Hei! Har stor sans for slike motiv:) Etter min smak , profilerer dette motivet på få elementer i bilde.

mvh TomT
Stig Børre E.
Syns ikke dette ''tar av''.
Blir for mange elementer. V3 med kun de bakerste pålene og måsen kunne vært noe.

StigB
Fred S.
Takk til dere fire, og fire forskjellige oppfatninger. Ikke uventet, det er vel kanskje ikke et motiv som ''tar av'' i alles øyne. For meg er det imidlertid ''noe'' her, og jeg sitter med en del påler som jeg sikkert kommer til å jobbe videre med.
Har vurdert kuttforslaget ditt, Stig B. ,men har vel egentlig ikke så stor sans for det. En ting er forresten at et så lite utsnitt vil gå på bekostning av det meste, bildet har i utgangspunktet ikke særlig høy oppløsning. Men først og fremst vil jeg ha pålene i to rekker på denne måten, jeg liker det slik, uten at jeg kan grunngi det.

vh fred
Brit M.
Så De er leken ikveld, unge Strømme? Tre helt forskjellige bilder med forskjellige kvaliteter. Det jeg liker i v1 er de sarte blåtonene, de to måkene og de dansende skyggene av pålene. Her ville jeg beskåret et par cm til høyre og noe av himmelen.
I v3 kun en beskjæring av himmelen. Steinene i kroken til høyre danner en fin diagonal linje gjennom steinene som her fikke en obsidian-look og opp til måken på pålen. Ville ryddet bort de fire måkene lenger ute.
V2 er min favoritt. Her ligger havet stille stille under stormskyene, pålene er som vokst opp av jorden selv. Lekkert hvordan den ene sensuelt berører himmelen.

Brit
Odd Tore S.
Sånne motiver liker jeg, men i mitt nabolag er de forlengst rykket opp med og uten rot.
Jeg liker nok bedre litt mer skarphet og kontrast enn i v1, v2 er i mørkeste laget, v3 kan du jo plassere selv i min vurdering. Doppene har ikke plassert seg så veldig fotovennlig her, kanskje teleobjektiv og et trangt usnitt med måkedoppen som bærende element hadde vært et alternativ???
Siden jeg i sin tid la inn bilder fra mitt urarkiv med motiver av samme type skal jeg ikke utdype dette videre. Jeg er forutinntatt og ville blitt fritatt for juryplikter.
Men jeg skulle gjerne hatt noen dopper til fotobruk fortsatt i nærleiken.
Odd Tore
Arne S.
Motivet reddes av stolpen(e) som så vidt bryter horisonten. Det er ''noe'' her, men i likhet med SBE synes jeg ikke dette tar av. I hoppspråket ville det gått som småpent. Da er det bare en ting å gjøre - justere småfeilene til neste hopp. For eksempel ved å komme tilbake når lyset er bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu