Et lite innblikk
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Brennvidde42mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282579} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Rune S.

Her var det et lite innblikk pluss en del bølgeblikk. Meget bra hvordan du har klart å få noe vakkert ut av dette. Liker det fine lyse og de flotte fargetonene. Synes det er flott å se på.

Mvh
Rune S
Anders M.

Flotte farger og fint lys. Denne låven passer nok best som motiv og ikke så godt som tak over hodet. Noe det ser ut som kua har skjønt. :) Ville kanskje gitt det et lite kutt i bunnen...

Mvh Anders
Wenche J.

Spennende Anne
Bildet er stappfullt av interessante detaljer og det er en fornøyelse å sitte å studere det. Flotte farger og fin dybde:)
Mvh Wenche
Tom T.

Spennende bilde:) Bra komp , kunne dempet lyset litt.

mvh TomT
Rolf J.

Flott løe i forfall.
Bra farger og lys, kua hever bildet.
Her er det mange motiv om en ser litt etter. Har du mulighet for å bruke tid på en slik plass kan du finne mange spennende detaljer.
Rolf
Brit M.

Spennende hvordan kjerreveien peker mot kua og siden opp mot åssiden. En anelse for mye magenta i bildet ditt?
Fint glimt fra vår historie. Til og med kua flytter ut før taket raser ned.

Brit
Eva Marie P.

Dette var skikkelig bra bilde. Enig med Rune, tenk å få et så fint bilde av en gammel låve. Men det er så fint lys og høstfarvene på løvet macher så flott med taket. Kua er prikken over Ien. Dette er en god komposisjon Anne. Virkelig et fornøyelig bilde å se på:O)
-epl
Odd E. k.

Hei Anne!

Et godt fortellende bilde, der lyset er veldig flott og gir varme fine farger. Upåklagelig skarpt og et interessant motiv med mange blikkfang. Det en legger særlig merke til med bildet er den ensomme kua opp mot det forlatte huset i forgrunnen. Flott komponert der du fint har tatt med stemningen og årstiden. Komposisjonen og utsnittet er også utmerket. Flott fanget Anne!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Anne Ø.

Tusen takk til dere alle sammen:)

Anne:)
Tom E.

Fint og stemningsfullt bilde!
Her har du fått med flotte fargetoner og mange detaljer. Liker hvordan dette gir meg assosiasjoner til tidligere tider. Minner meg litt om en serie som gikk på tv for mange år siden om en dyrlege på landsbygda i Yorkshire. Kua er et viktig og riktig element her.

Mvh TomE
Helle S.

Jeg liker veldig godt sånne bilder med ''mye i''. Også er det en slags symmetri i komposisjonen, ku og parabol veier hverandre opp og det samme med rusket i forgrunnen. Og så de utrolige (urolige?) taksteinene. Den praktiske bonden gjør nok det aller nødvendigste og spanderer litt bølgeblikk etter behov, og løen står der nok noen tiår til.
Helle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu