Jardin du Luxembourg, Paris
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeKodak Tri-x TX
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arne S.
Du leverer alltid. Igjen en god skildring. Det kunne selvsagt vært ønskelig at nesen til jenta i profil var frilagt, men det er knapt en innvending.
Kristoffer L.
Det er en nydelig liten serie du har lagt ut denne gangen, full av de spontanabsurde kvalitetene som barn i lek ofte byr på. Blikket til jenta med flettene i det forrige bildet er fantastisk, men det er det ovenstående bildet jeg personlig liker best av disse tre.

Tempoet er litt lavere her, men bildet er mer konsentrert i sin form, og innehar absurde kvaliteter som gir det et stort tolkningsrom: Hva er det egentlig som foregår her? Er det lek eller alvor? Jenta på bakken, hvorfor ligger hun som hun gjør? Ser det ikke ut som om de andre er i ferd med å begrave henne?

Spesielt de to første bildene kan nok fint stå hver for seg, men i serie utgjør de et fortellende hele som styrker historien.

På den tekniske siden liker jeg godt at du har brukt såpass lang lukkertid. Bevegelsesuskarpheten i bildene bidrar veldig positivt til historiefortellingen. Og det at du har kommet så nær, og fått slik god kontakt med barna, er helt avgjørende for disse bildene. Slik sett pulveriserer disse bildene den sterke myten om at lang brennvidde, og fotografering fra avstand, er best for barnebilder.

Solid Johnsen-kvalitet over dette, altså. :-)

- Kristoffer

Kristoffer L.
En liten rettelse av det midterste avsnittet rett ovenfor. Det skal lyde:

Spesielt de to første bildene kan nok fint stå hver for seg, men i serie utgjør disse tre bildene et fortellende hele som styrker historien.

- Kristoffer
Knut-Inge J.
Tusen takk, Arne og Kristoffer, for sedvanlege inspirerande og reflekterte tilbakemeldingar. Var veldig interessant å lesa dine vurderingar av dei tre bildene, Kristoffer. Er vel omtrent der eg har havna sjølv. Nærhet i slike situasjonar er viktig, for meg i alle fall - alt skjer så fort og mange valg blir tatt pr. intuisjon.
Jan-Eilert P.
Jeg er stor fan jeg også ;-) og her har du nok et flott gatefotografi i kjent stil.

J-EP
Ingrid Ovedie V.
Jeg har tatt en titt på flere av bildene dine, og latt meg fortrylle. Dette er, i tillegg til ditt siste bilde, noe av det jeg liker best. En forfriskende, vellagd og inspirerende serie, som jeg synes fortjener oppmerksomhet. I tillegg til anbefaling legger jeg ved en stemme til ukens fotograf.

Alt det beste,

Ingrid
Tove H.
Nok et nydelig gatebilde med lekende barn. Flott serie! Jeg lar meg også fortrylle!
Mvh Tove
Anne Lene B.
Hei Knut-Inge
Flott levert igjen og jeg liker at en her får se mer av miljøet rundt leken! I det forrige bildet var blikket der, mens dette gir et mer innadvendt utrykk og viser hvor oppslukte de er av øyeblikket. Nydelige toner i en flott komposisjon!

Hilsen Anne Lene
Knut-Inge J.
Og eg seier - mange takk! Det inspirerer.
Anne Ø.
Ja, det er å fange øyeblikket som du her har gjort i et urbant ytre miljø.
Lekende barn, gode kontraster i sv-hv. Ja, atmosfæren i bilde. Herlig!!!
Gratulerer som ukens fotograf, velfortjent og lykke til videre med ditt fotoarbeid!

Anne:)
Knut-Inge J.
Mange takk, Anne for tilbakemelding og gratulasjon - og sjølv lukke til !
Avsluttet .
Grymt bra också denna. Kan inte skriva mer kontruktivt än att det här är förbaskat bra!

/Malin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu