Jardin Du Luxembourg, Paris
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeKodak Tri-x TX
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Liz P.

Flott bilde av lekende barn. helt avgjørende at hun ene ser i kamera. bra bevegelse i de to andre. Ligger det en person i løvhaugen?
Odd Magne U.

Hei

Et fantastisk bilde med en svært god kombinasjon av et skarpt (i fokus) portrett av et intenst og levende blikk og bevegelsen og hendelsen i den andre delen av bildet. Dette gir bildet en fabelaktig kontrast.

Ellers også et flott bw-bilde laget på klassisk måte. Strukturen og inntykket som film gir er etter min mening et sterkt pluss for dette bildet.
Digitale bilder blir ofte, etter min smak, for ''kjemisk'' rene.

mvh
OM
Knut-Inge J.

Mange takk - ja, det ligg ein liten person i den haugen, men ikkje så lenge :-)
Nina S.

Dette fungerer absolutt, barnet til venstre med fast blikk i kamera, fin flyt og bevegelse, bakgrunnen fungerer, med perspektiv nedover langs trerekka, et litt tidløst bilde, ser nå at det er fra Paris, trodde først at det var fra et østblokkland. Fine grå/sorte valører.
Mvh Nina
Avsluttet .

Herlig serie du har laget her.
Liker alle de 3 siste bildene veldig godt.
her formidler du lek,glede,spontanitet,fart og action,alt på en gang.
Dette kan jeg se lenge på og nyte.
Og som vanlig er bildene flotte i svart/hvitt.
Hilsen Tone!
Anne Lene B.

Hei Knut-Inge
Det er virkelig en perle av en serie du har lagt ut!
Igjen har du fanget et flott øyeblikk hvor et av barna ser rett på oss, mens de andre er opptatt med sitt. Flott med de repeterende trærne og bebyggelsen bak som skaper diagonaler i bildet, nydelige toner som alltid i en strøken komposisjon!

Hilsen Anne Lene
Knut-Inge J.

Takk for gode ord, Nina, Tone og Anne Lene. Set stor pris på slike tilbakemeldingar på desse bildene.
Avsluttet .

Hei.

Nå har jeg sett igjennom bildene dine, det ene bokmerket jeg jo i juni i år, ''pike med fløyte''. Jeg velger meg dette motivet '' Jardin Du Luxembourg, Paris '', som jeg synes er best og gir meg mest.
I disse digitale tider syns jeg det er godt at noen fremdeles holder en liten knapp på analoge kameraer. Her i dette motivet har du virkelig fått frem stemningen, lyset og aktiviteten blandt de lekende sigøyner barna. Jeg blir ''rørt'' når jeg ser på dette motivet. Mange gode tekniske ord kan man si om dette motivet noe de andre har besørget, men det viktigste for meg her, er - atmosfæren og lyset.
En inner tier, det skal du ha.

Igjen bokmerker jeg bilde fra deg, her har jeg mye å lære.
Har gått igang med å fotografere med mitt Hasselblad og mitt Kiev-88, en gang vil jeg nok komme opp imot dine motiver, forhåpentligvis.:-)


Kan du ha en flott kveld og uke, gratulerer så mye med tittelen her på dotten, velfortjent.

Vennlig hilsen
Arne
Knut-Inge J.

Hei, Arne - og tusen takk, for lang, hyggeleg tilbakemelding og gode ord. Det varmar og inspirerer. Du er også særdeles godt i gang med eigne bilde :-) Stå på!
Martin M.

Jeg synes dette bildet fungerte godt. Spesielt kontrasten til den ''skarpe'' jenta foran i forhold til de bevegelige og løpende barna bak gjorde at jeg likte dette bildet.
Knut-Inge J.

Mange takk for hyggeleg tilbakemelding, Martin!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu