Colors
Nikon 50mm f1.8 reversert på 28-80mm.
Fine farger
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 28-80mm G
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/32
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO:200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jani F.

Hei! Flott gjengivelse av fargene i stanga. Trur eg kunne tenkt meg og hatt stanga plassert meir til venstre i bildet ditt.. litt usikker her.. Kreativt og flott!
Mvh Jani...:)
Willy N.

Dette synes jeg ble veldig stilig.
Flotte farger og spennende refleksjon.

Er litt usikker på plassering av stangen. Mulig flytte den til siden hadde fungert bedre. Eller kanskje til og med på skrå.
Men den er egentlig grei nok der den står.

Den stangen forresten, det er ikke tilfeldigvis ei nål?
Sissel B.

Det er faktisk en vannstråle fra springen. Og fargene i bakgrunnen og som speiler seg er fra en Fantaflaske. Så kanskje ikke så enkelt å sette den mer på skrå ;-) Iallfall ikke hvis jeg skal holde den så jevn som den var. Når jeg ser på bildet i ettertid, kan jeg godt skjønne at dere tror det er noe helt annet bildet er av :) Ligner i grunn på ett tynt reagensrør i glass eller noe.

Willy Nyland: Nå satte du meg på en god ide. Får prøve å se om jeg klarer å reflektere noe i en nål neste gang ;-)
Willy N.

Hehe, takk for forklaringen.
Jeg synes den ser ganske metallisk ut.
Men når jeg tenker meg om tror ikke jeg det blir bra å reflektere noe i en nål.
Siden nålen er rund vil du garantert få med kamera i refleksjonen.
Mandy Christin P.

Dette var en morsom idè som er godt utført! Like dette godt. Jeg er veldig glad i å søle med vann i nærheten av kamera, så denne idèen skal jeg nok leke litt med jeg også... Takk for et godt kreativt innslag! Nydelige farger og fin fokus. Får lyst til å sitte å stirre lenge på dette. Bra jobba! Jeg hadde aldri gjettet at dette var springvann og en fantaflaske!

Mvh Mandy
Sissel B.

Mandy Christin Pettersen: Takk for kommentar :) Det var litt nifst å ha kameraet så nært da, for jeg gjorde det med kameraet håndholdt, og da så jeg ikke hvor nært framenden på kameraet var strålen. Og med denne teknikken med ett reversert objektiv på ett annet, er fremenden gjerne bare få centimeter unna objektet i utgangspunktet, så når jeg da skal bevege kamera fram og tilbake for å få ting i fokus, så kan du tenke deg at det blir litt vel nært innimellom :)
Mandy Christin P.

Ja, jeg har opplevd det samme selv når jeg har drivi å lekt meg med disse dråpebildene :) Men jeg må igjen påpeke at jeg syns du har lykkes bra med dette bildet. Så krysser vi fingrene for at kameraet holder seg tørt enda en stund :) Ha en fin kveld

Mvh Mandy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu