tåke idag
liker det-poetisk
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-21 20:08:30
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D70s
  • tamron 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nils Magnus N.

Hei,

Vakkert, litt dyster stemning i bildet.
Tror jeg ville ha croppet bildet like over tretoppene til høyre i bildet, og like under speilingen av tretoppene i vannet. Blir litt mer panorama.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Espen R.

Hei Anne
Enkelt og nesten minimalistisk bilde, hvor tåken bidrar til stemningen. Pent lys også. Crop-forslaget til Nils Magnus støttes, tror det blir bedre slik.
vh
Espen
Nina S.

Liker dette, stemningen er fin, liker rekkene av trær bakover, som skaper dybde og gir spennende nyanser av grønt. Fint med den lysegrønne skrånende sletta til venstre, og lyset fra oven, som bringer positivt bud, eller kanskje bare håp, om et lettere skydekke. Hvis kutt, så bare litt i bunn, synes jeg.

Mvh Nina
Brit M.

Eventyrlig vakkert og trolsk, Anne. Er enig i et kutt under, opp til en mørk kant vi skimter, men ikke over. Syns at en anelse av former av skog og skyer er med på å gjøre bildet så poetisk og stemningsfullt som det er.

Brit
Thomas S.

Dette var bra.. eller lettere sagt... dette var KJEMPEBRA!!!
elsker når naturen letter på sløret''tåken'' og lager slike motiver, og da er det bare å knipse i vei!... dette kaller jeg på rett sted til rett tid...

- thomas
Fred S.

ynes hekker ikke du skal kutte oppe, jeg aner forresten konturene av et fjell der også. Nede derimot kan du sikkert med fordell fjerne både to og tre cm.
Ellers et bilde etter min smak, graner, tåke, nesten monokromt...

vh fred
Ann T.

Hei Anne - dette synes jeg er veldig delikat og vakkert. Jeg føler at V2 er en ørelite bedre balansert. Lyset og taket sammen er veldig stemningsfullt. Bra eksponert.
Mvh. Ann
johnny leo j.

Fint motiv og stemning. Prøvde bildet med gråskala, synes det fungerte enda bedre. Og da med en ørliten beskjæring i toppen for å fjerne litt av det lyse.

Mvh Johnny
Per Einar G.

Hei Anne

Begge versjonene fungerer greit, likte best versjon 1. Flott stemning i bildet!

Per E.
Aud Elise S.

Dette var flott! Tåka skaper en fin stemning.
Liker lyset. Hvis det skal kuttes bør det bli i bunnen.

mvh Aud
Tom E.

Likte også dette svært godt. De helt duse fargene i grå og bruntoner er behagelige å se på, skogen som forsvinner bakover i tåka er flott, og for meg er høydepunktet antydningen av åskammen oppe til venstre! Holder meg til dem som foreslår et lite kutt i underkant.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu