In The Wood at Night
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eva Marie P.

Oj, dette var creepy.. Jeg ble litt forvirret av pinnen, rett bak skikkelsen. Lurte på om det var et tau og syns det var litt ekkelt...som om han hang.
Men når eg ser vekk fra det er det herlig skremmende med den hodeløse skikkelsen. Det er innmari tøft at hendene vises og ikkje hodet det gir meg en slik herlig frysning nedover ryggen. Lys og skygge, alle forvridde røtter og grener gjør helhets intrykket veldig bra. Du er dyktig.
Broren min(23) hadde nok elska å hatt dette på veggen:O)
-epl
Tove H.

Det er som det er døden selv som sitter der. Vellykket gufsestemning fra gufseskogen, forvridde røtter og grener, s/h-utførelsen og bruken av lys/skygge forsterker uhyggen. Dyktig utført, men uhyggen får meg til å vende blikket fort vekk.
Mvh Tove
Kristoffer L.

Hmm... Jeg liker skogen her, og stemningen i den.

Det jeg er mer usikker på, er den hodeløse skikkelsen. Jeg synes kanskje det blir litt for mye fantasy-klisjé. Dessuten lurer jeg på om han er limt inn i bildet fra et studioopptak? Det er noe med skarpheten og detaljeringen på skikkelsen, som jeg ikke får helt til å stemme med skarpheten omkring ham i bildet.

Det kan hende at bildet ville gi den samme litt skumle følelsen, om skikkelsen ikke var med.

- Kristoffer

Helge R.

Slik jeg liker det, fullt av gode historier, bra renato
:)Helge
Joachim H.

Dette var bra Renato

veldig sikker på at jeg ikke ville møtt denne karen på en tur i skogen :)

Teknisk bra som alltid

Leclic
Jane B.

Jeg må bare si at jeg har vært innom og sett på dette bildet flere ganger. Det er et skikkelig uhyggelig bilde som får det til å fryse nedover ryggen min. Du er virkelig flink. (Ja, jeg har tittet på de andre bildene dine også, og jeg er mektig imponert.)

Mvh
Jane
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu