Mørkere....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-24 18:24:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283746} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Heidi M.
Hello Fred,

lovely image, I absolutely love those moody shoots - these gentle lines and soft tones. I guess it's sad when sometimes people critizise to much about technique if the picture is about atmosphere, it's like drawing with light.

Heidi

Chr. G.
Flotte greier. Det framstår litt mørkt i nedre del på min skjerm, så jeg får lyst på mer himmel. Tror nesten jeg ville kutta litt nærmere treet til venstre også. Stolpen til høyre, hmmm. Bortsett fra dette, en flott stemingsrapport fra bondelandet.
Torgeir H.
Herlig bilde, herlig stemning! Nydelig dust lys og perfekt eksponert bilde spør du meg, jeg liker at det går ut i svart nede. Noen misliker kanskje traktoreggene, men jeg syns det fyller opp det hjørnet som foruten ville vært litt tomt. Fine trær til venstre og fin damp/tåke som stiger opp fra åkeren og tilfører bildet veldig mye. Stolpen til høyre er kanskje det eneste jeg ville fjærna/endra på.

-T.H
Idar S.
veldig bra, rundballene kan fjernes for min del. Uten de heller bildet litt i en abstrakt retning....plakat
Fred S.
Takk til Heidi, Chr.(istian ?), Torgeir og Idar.
Heidi: I`m better at moods than at technique, so naturally I agree with you...
Chr.: Bra du sa fra om det mørke hjørnet. Har en svært mørk skjerm , og blir ofte lurt i den forstand at bildene mine blir for lyse/blasse på mer normale skjermer. regnet derfor med at det kanskje var detaljtegninger også i den mørke delen.
Torgeir: ''Roinnballan'', ja, fint du liker dem, jeg er i tvil... Ellers er muilgens den lille stolpen litt langt ute mot kanten, ja, men den er så liten.....
Idar: ..og du vil ha vekk roinnballan. Ja, som sagt, jeg er veldig i tvil..

vh fred
Brit M.
Syns ikke du skal fjerne noe nede, det mørke er ikke 100 % svart. Helvetespakkene er på vei dit, ser det ut til. Første gang jeg har sett noen få til å lage noe estetisk ut av disse.
Nydelig og spesielt tåkebilde, fin inndeling av flater, lys, mellomtoner, mørkt.
Skal man pirke, kunne du jo beskjære bort treet som sniker seg inn til venstre og stolpen tilhøyre. Det som plager meg mest, er utbygget på huset til venstre, det flate på venstre side.

Brit
S. N.
Rundtballene gjør seg i dette lyset, spør du meg. Komposisjonsmessig ikke helt optimalt - bildet er noe høyretungt. Silje
Erik J.
Fin stemning, og jeg syns traktoreggene og veisvingen bidrar sterkt. Tåke er lekkert i s/h.
Odd Tore S.
Traktoregg i tåke med litt ekstra skinn i skallet (eller er de i stadiet forpuppet?) setter spiss på et ellers stemningfullt, men mer forutsigbart bilde av gård i siluett.
Jeg tror forresten at det også ville blitt bra her, men med et noe tungt nedre høyre hjørne.
Traktoreggene minnet meg litt om gammeldags kuleramme. Slikt gir anfall av nostalgi, og gir positive holdninger (muligens?).
Jeg synes at bildet ble annerledes og interessant, men ikke nødvendigvis penere enn uten eggene. Og det var sikkert ikke din hensikt heller.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Et tåkebilde i beste Fred Strømme-stil, fikk umiddelbart asssosiasjoner til dine tidligere bilder,
bildet virker bra eksponert med en fin stemning,
likte det tidløse preget på tross av høyballene som ikke sjenerte så altfor mye.

vh Inger Anne
Stig Børre E.
Det er denne typen bilder du mestrer aller best i mine øyne.
Veldig stemningsfullt med akkurat passe dype toner. Fin grunnkomposisjon med traktoreggene som garnityr på kanten.

StigB
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Fred. Her kjører du trygt på den gode gamle veien, og bildet blir godt mottatt med en gang. Tåka gir bildet en god mystikk, og lyset treffer rundballene bra. De gir også fine linjer ned fra bakken til venstre, forøvrig ved de gode linjene i forgrunnen. Jeg liker bildet godt, savner ikke blått (jøss, for et rim), men er dog litt usikker på komposisjonen. Jeg hus og rundballer konkurrerer litt. Men rundballene vinner i og med at de får så godt lys slengt over seg.

vh ingebjørg
Knut L.
Somewhat weird ? - og ja, litt underlig og skjeivt i gråskjymda.
Men det er nå ''traktoreggene'' som skinnende perler på tre snorer, som gjør bildet : - interessant og vel fungerende sammen med de øvrige elementene; -
treklyngen og hussilhuettene i skodderøyken.
Som sagt; - moody with atmosphere.

Knut L
André M.
Ja, vakkert lys. Og mange herlige linjer som bølger nedover mot høyre. Dette var stemningsfullt, Fred. (Og så et lite ''men''; tilter ikke bildet litt mot høyre?. Huset på garden er litt skjevt. Hadde ikke nevnt det hvis jeg ikke syntes det var iøyenfallende).
Fred S.
Takk for kommentarer. skal komme tilbake med mer utfyllende svar senere i kveld, nå står quiz på programmet. men har lagt ut ekstrabilde der linjer er rettet opp og stolpe fjernet.

vh fred
Tove H.
Ville hatt v1 - kun med oppretting. Nydelig tåkestemning, traktoreggene går det an å bære over med i et ellers så velkomponert og stemningsfullt bilde. Liker det kjempegodt!
Mvh Tove
Inge S.
Hei.
Har sett på dette motivet en stund og liker det jeg ser. Fin stemning og
ro over det hele. Eneste svakheten er det sorte hjørnet.
V2 ble et hakk bedre.

Mvh Inge
Tom T.
Helt klart et bilde jeg stor sans for. Plassering av elementene er bra utført og lyset er passe sært. Et vakkert bilde av kultur landskapet.

mvh TomT
Stine J.
Hei Fred

Fint lys på traktoreggene og behagelige toner i bildet. Jeg syns v1 absolutt er bedre enn v2 hvor traktoreggene ble hengende i bilderammen.

Pent og stemningsfullt.

mvh Stine
Fred S.
Ja, takk for kommentarer til alle over, ingen nevnt, ingen glemt.
Hyggelige kommentarer, varierte kommentarer, tips om mulige forandringer.
At husene var skeive tenkte jeg egentlig ikke over, og jeg synes vel heller ikke det spiller så stor rolle her, liker dem egentlig slik, og noen kløpper til å rette opp skjevheter har jeg vel aldri vært.
Hadde regnet med flere innvendinger mot ''roinballan'', som er nevnt ved flere navn over. Selv var jeg litt i tvil innledningvis, men nå må de bare være der, har jeg kommet til.
Ellers er det flere som hinter frampå et dette er ''meg'', og ja, kanskje det. Er fornøyd med bildet, føler at jeg har funnet tilbake til noe som jeg gjerne kan vedkjenne meg her. Mer dypsindig enn dette blir jeg nok aldri med kameraet, men klarer meg med det.

vh fred
Bodil Kristine F.
Herlig tåkestemning. Slutter meg til rosen ovenfor. Har aldri før sett at irritasjonsmomenter som traktoregg kan tilføre et bilde noe, men her gjør det det. Versjon 1 er fin som den er.

Mvh Bo
Fred S.
Takk også til Bodil, glad for at også roinballan faller i smak .

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu