Bildet inngår i albumet T -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-25 12:33:20
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir F.
Her har du ventet på det rette tidspunket og levert et virkelig orginalt skudd.
Plasseringen er dristig. Ville kanskje vært et naturlig ''gyldne snitt-bilde'' Men det funker. Definitivt.
-fløde-
Stig Børre E.
Morsomt, godt tenkt.
Murveggen i front blir flere hakk for mørk på min skjerm.

StigB
Lise U.
Dette bærer din signatur -- i dette tilfellet fordi det er uvanlig i bruk av flatene og maksimalt forenklet. Jeg plages ikke av at murveggen er mørk -- på min skjerm vises sprekkene som skiller steinene fra hverandre. Den rosa skyen er det lille ekstra...

Lise U
Erik J.
Versjon 2 ble bedre (ihvertfall pa denne skjermen) fordi tegningene gir litt folelse av manelandskap (beklager vokalene, ikke norsk tastatur her jeg sitter) Enkelt og elegant!
Idar S.
Dette var bra, Tom. En ny plakat over sofaen. Versjon 1 er best....Det er så bra at du har lagt fra deg alt du har lært om komposisjon og så tenker du kunstnerisk på oppgaven. KJEMPEBRA!
Bodil Kristine F.
Utrolig bra etter min mening. Versjon 1 er så mørk på min skjerm at jeg bare vagt ser en mur, men spennende likevel. Lander derfor på versjon 2. Månens plassering, himmelfargen og den rosa skyen - originalt og vakkert.

Mvh Bo
Avsluttet .
Der satt den. Ver 2 var redningen. Dette fikk du virkelig til, i grenselandet mot abstrakt kunst. Fikk en svak assossiasjon til min gamle klassekamerat Yngve Henriksens malerier med tydelige loddrette og vannrette linjer kombinert med en udefinerbar ''friskhet'' i uttrykket. Imponerende!
Tor-A
ine benedikte m.
Første gang jeg så bildet bestemte jeg meg for at jeg absolutt ikke likte det: det irriterer meg at månen er så nær veggen (jeg har bare lyst til å husje den bort), at veggen er så nær kamera, at det er så mye tomme flater, at himmelen er så kjedelig, og i det hele tatt.. ALT ved dette bildet irriterer meg!

Likevel, av nettopp den grunn har bildet festet seg som lim i hjernen på meg, og jeg har måttet komme tilbake flere ganger allerede for å se om det er så irriterende som jeg har tenkt.. og det er det.. men! det har som sagt festet seg, og det er jo til syvende og sist de bildene man reagerer på, eller som man husker av en eller annen grunn, som er de beste!

Så på den måten: veldig bra!;)
Tom T.
Kan forstå at bilde irriterer, ved denne plassering av månen:) Takk for tilbakemeldingene og anbefaling.
Tove H.
Månen er perfekt plasset og det er god bruk av flater. V1 blir noe mørk for oss med for mørk skjerm, men det er jo ikke bildets feil. Liker skyen. Stilig bilde!
Mvh Tove
Fred S.
Har kikket og kikket, har vent meg til det, og er på nippet til å få en viss sans for det. På min skjerm er flatene rene; ingen strukturer hverken i det lilla eller det svarte. Dermed framstår bildet som omtrent reinspikket abstrakt, og det ga meg visse assosiasjoner: Vi har ( hadde, han er død forlengst) en modernistisk maler her i landet som kommer fra Overhalla, han regnes som en av de største norske modernistene, Han heter Johannes Rian, kanskje bedre kjent som Johs Rian. Han ble etterhvert 100 prosent abstrakt, og de fargene han brukte minner veldig om dine her, Svart og fiolett gikk igjen, sammen med med forskjellige nyanser av rødt, brunt ( og gult)..
Så altså, og uten sammenligning for øvrig; her har du prestert et ''modernistisk'' foto i beste Rian-stil....
Nå skal jeg ikke gå så langt som til å kalle det ''kunst'' av den grunn, det er et ord som misbrukes i stor stil her inne. Jeg skal heller ikke påstå at jeg vet særlig mye om modernismen bortsett fra Rian, fordi han tilfeldigvis er overhalling, og jeg sier heller ikke at jeg har særlig stor sans for Rians bilder...
så for å konkludere; jeg synes bildet ditt er interessant, Tom.

vh fred
Isar P.
Interessant nattbilde. Meget bra utsnitt. Maa si eg liker versjon 2 best, selvom eg sku oenske det var litt hardere kontrast i muren.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu