Fra fotokurs på Venabu med Asker og Bærum Fotoklubb.
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inge S.

Hei.
Pent høstmotiv med naturlige fine farger men jeg må pirke litt
på disse kraftledningene som jeg ser og ikke liker :-)
Ellers bra.

Mvh Inge
Odd Tore S.

Pent og høstlig med klassisk fagverksbru, ser riktig harmonisk og velkomponert ut.
To brukar ser mystisk ut, det til høyre kan da ikke ha noen fornuftig funksjon på denne brua?
Kraftledningene har jeg bestemt meg for ikke å se i kveld, jobber litt for tiden med prosjektet ''kraftdalen'' hvor ledninger blir hovedaktører og naturen en kulisse. Så nå må det kraftigere saker til for at jeg skal reagere.
Odd Tore
Bjorn F.

Hei Ingeborg. Et vakkert høstbilde dette Ingeborg,ofte vanskelig å unngå disse kraftledningene, de spretter jo opp som paddehatter over alt.
Hilsen Bjørn.
Ann F.

Jeg velger å gå mot flertallet.
:-)
Høstfargene er som de skal være, men litt for lite mettede etter min smak - litt for lyse.
I øvre del av bildet er det et lyst parti som ser ut som et vann og en bygning som kan være en kirke (?). Blikket mitt dras mot disse og vekk fra resten.
HVIS dette hadde vært mitt bilde, hadde jeg beskåret fra toppen og ned til under bygningen. Da konsentreres bildet om høsttrærne - og med brua som et forstyrrende element i naturscenen. Hvilket ikke i og for seg er negativt, men tankevekkende. Hvor finnes de urørte idyller?
En ønskedrøm er at du også hadde klart å unngå de tynne døde kvistene som stikker opp fra nederkanten mot linjene i stubbåkeren. De sånn litt til venstre for midten.
Jeg hadde glatt klonet dem vekk. Kraftledningene også. Men det er nå mitt valg.
Mvh og uten hard feelings håper jeg - Ann
Kjell Sigurd S.

Støtter langt på vei Ann. Øvre del av bildet forstyrrer mer enn den tilfører. Ganske flatt lys stemmer godt med avdempede farger. Litt usikker på om for mye metning vil være positivt. Herlig landskap, selv med master, jernbane og ledninger.

Kjell S
Steinulf L.

Her er det to bilder. Øvre del viser vårt inngrep i naturen, nedre del er en pen, men ikke særlig original høstskildring.
Eli B.

Motivet i seg selv er fint, flotte høstfarger, vann bru, jorder, ås og trær, men det er et eller annet som mangler. Kanskje fiffe det opp litt med mer fargemetning? Øke kontrasten noe? Ser også at du har fått flere tips her. Men motivet i seg selv er bra.

mvh Eli
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Her er kontrasten øket til de grader allerede. Fargemetningen er ikke rørt, da jeg tidligere har fått kritikk fordi det ble for mye i dette bildet. Kraftledningene er stygge, men jeg tror det blir en stor jobb å fjerne dem med pent resultat. Buskene i nedkant kan jeg godt clone bort, enkel jobb, men umulig å unngå i opptaksøyeblikket. Jeg ser at et bilde uten det lyse feltet er en mulighet. Personlig synes jeg det øker dybden og tilfører noe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu