Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Nina E.

Det kan jo funke å få mange gode bilder, selv om det kan være vel ambisiøst dette prosjektet ditt.... Fint og rolig bilde med god skarphet. Stokken lager en bra diagonal og akkurat den lille spenningen bildet trenger. Synes fargene fungerer bra, noe avdempet og litt kjølige, akkurat som sein-høsten. Pent. Mvh Nina
Tom T.

Ligner litt på prosjektet til Jim Bradenburg, han er da proff , hadde som regel at bare knipse et foto hverdag. Så jeg ønsker deg lykke til og blir veldig spennende å følge med:) Bilde her er veldig bra etter min smak, der bladene er godt plassert og treet danner en bra linje.

mvh TomT

Odd Tore S.

Pent , enkelt og ganske stilsikkert etter min mening.
Visne blad på visne vannliljeblad blir meget høstlig.
Jeg fant bare visne vannliljeblad som var skylt på land under været i går.
Det var et ambisiøst prosjekt du har startet. Lykke til, for min del hadde det blitt mye utsikten fra jobben gjennom tre lag glass med støysluse om jeg skulle prøvd på noe slikt. Det blir litt av en jobb for kommentatorene også, du har jo ikke ligget på latsiden hittil heller!
Odd Tore
Stig Børre E.

Takker for kommentarer og lykkeønskninger!
Føler allerede at jeg har tatt meg vann over hodet, samtidig ser jeg med spenning frem til hva morgendagen bringer av motiver. Utfordrene er det i alle fall :-)

StigB
Fred S.

Ambisiøst prosjekt ja, men egentlig trodde jeg dette var noe du hadde holdt på med lenge, så mange bilder du legger ut. Liker bildet, skulle bare mangle, dette er, ellr i det minste var, et av mine favorittmotiver. Litt oppbrukt etterhvert, men det går an å tilføre nytt. Det synes jeg du har klart, ikke minst pga av nøkternheten i fargene her; det er fort gjort å skru opp fargemetning og mer til, det har jeg for uvane å gjøre med slike motiver.
Stokken er heller ikke dum, måten den skiller de to bladene er fin, og lauvene på hvert blad er også en snedig detalj.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu