• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-13 02:37:33
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivan H.

Hei,

Spennende bilde dette.
Men all regnet i Bergen i det siste, tenker jeg regn, høst og i dame med paraply.
Fint malerisk preg på bildet.

Hilsen
Ivan Holmedal
Jan Frode A.

Veldig spennende bilde med gode farger og komposisjon.
Her er det høst og paraplyvær, men også en varme og glød.
Liker linjer og former i bildet, og utsnittet er veldig bra.

mvh Jan Frode
Wenche J.

Hei Anke
Et flott abstrakt bilde med gode sterke farger. Jeg tenkte høstregn. Jeg liker lyset som forsterker uttrykket:)
Mvh Wenche
Tove H.

Flott abstrahert høstregn. Fin komposisjon og fine farger.
Mvh Tove
Anke S.

jeg takker dere gutta, Ivan Holmedal og Jan Frode så som jentene ,Wenche Jostad og Tove Heggø for deres positive kommentarer!!!!!! Jeg ser jo at absrakte bilder ikke er på topp av ønskelista og det forstår jeg jo! som en fotograf svarte meg fra dito nettside i Tyskland ,at bildene mine er :,,gewöhnungsbedürftig'',hva betyr ,at man først må venne seg til dem og han håpet,at jeg ikke bare ville sende uklare bilder.han önsker seg bilder fra Norge,sånne fantastiske naturbilder som dere lager,men jeg har jo ikke utstyret enda og selv om jeg får det og jeg ser på alle deres instillinger,for å lære meg det ,so vill det ta tid ,før jeg kan prestere så flotte bilder ,som dere lager ,med deres teknikk!!!!!! så da blir det mere av det jeg kan og også liker ,solenge jeg gidder.det er jo også koselig med lidt nettkontakter som har felles interesser.jeg lærer meg PS nå og da kan man jo male også,noe som ikke går med Picasa.jeg så idag bilder av alle dere og gikk gjennom abstrakte ,hvor jeg fant manipolerte av Jan Erik Engan og det der likte jeg også og det var også gratis til å laste ned og vel vert å prøve. for noen dager siden malte jeg et abstrahert vinterbilde,som jeg hengte på min dør ute i trappoppgangen og hvor jeg da da igår ville kikke igjennom kikkhyllet (man må jo følle med,ha,ha)og tenkte:,,shit,er pæra i stykker igjen '',alt var svart og jeg hørte jo munter prat i gangen ,men da hadde jeg glømt ,at jeg hadde hengt opp bilde mitt der,sånn kann det gå,når man blir gammel,det baller seg på,,når man er kreativ ,det blir i hvertfall ikke mindre med noe,bare at energien og kraften avtar.det blir en uhyggelig kløft etterhvert tenker jeg.sånn nå har jeg skrevet nok,synes dere vel!!!!!!!!!Ab ins Bett.
mvh anke staff
anne g.

hei anke! synes dette er malerisk og flott i mine øyne. usikker på hva jeg foretrekker, denne eller den med mere farger. begge på hver sin måte. gode farger sammen, formen også bra. mvh anne
Anke S.

hei ,tilbake til deg anne!!!ville legge meg ,men måtte se etter,om en hyggelig sjel evtl. hadde tatt opp kontakt og se der ,der hadde du meldt deg med din positive kommentar igjen,hvilken jeg sier hjertelig takk til!dette bilde er det første av en lidt annen teknikk,men jeg har brukt et hovedelement av den første teknikken,da får jeg se ,hvordan de neste blir tatt imot.ja ,det med farvene,det er jo dem som gjør meg veldig glad og man kan jo leke med dem uten ende ,i disse bildebearbeidelsesprogrammene og lage gjerne 20,30 versioner ,fordi jeg blir helt hekta! med Ps ,da blir det jo riktig gøy,tenker jeg ,dess mere man finner ut av det. nå har jeg ikke sett på dotten(måtte spørre min svigersønn,hva det betydde)på noen dager,fordi jeg må finne fram til nok bilder,som jeg vil trykke opp,men vil gjerne ta en titt i morgen igjen og se på dine bilder.de formidler meg også noget eget og hva jeg ellers rekker. mvh anke
Anne Ø.

Spennende penselstrøk, herlige farger, linjer.
Litt kutt i v. side er mitt forslag.

Anne:)
Anke S.

jammen fikk jeg det til ,å sette in en ny version ,for første gang med Ps.nå kyttet jeg vel akkurat lidt for mye ,men det får gå.å finne tilbake til bilde er heller ikke så lett,noen ganger finner jeg det ikke igjen,ihvertfall ikke den natta.anne,koselig,at du likte dette bildet,jeg takker så mye for det og sender svar til deg med et :-) tibake.bare jeg finner en mail av og til,så blir jeg glad over det!jeg er så glad,at min datter og min yndlingssvigersønn( hm,hm til information,jeg har bare den ene!) viste og viser meg ,hvordan jeg kan bruke internett. husker enda den første kontakten.det virket ganske så fjern på meg da og idag vil man jo ikke kunne være foruten mere.det er jo fantastisk,detsamme med mobilen! dessverre bruker jeg kortere tid til å skrive brev uten Pc og jeg prater fortere,en å skrive sms,men når det først er skrevet, kommer det fram på 1 sekund.det r helt rått!!! da vi fikk parabolantenne i 80 åra, med 20 tyskke kanaler,blev min mann helt andektig av at det var mulig og jeg holt ut lidt bedre i Noresund ,med å kunne se lokalsenseren og endelig kunne høre morsmåletmitt igjen!vi hadde jo bare nrk der og det var ikke mye.noen timer barne tv og kl 23 var feierabend,men nok om det!
mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu