Natteliv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-04 12:00:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Monika Frisvold V.

Hei Tove
Rett å slett et topp bilde...
Tanker jeg fikk når jeg så bilde er....
Sentralbanestasjonen i Oslo....akkurat der hvor alle kommer opp fra alle gatene.... virrvar...
anb...likte dette....
mvh monika
Jan-Torstein H.

Synes dette var et fortellende og flott bilde med masse liv i. Fint å se bevegelsene på personene og hunden på denne måten.Kontrastene mellom skyggene og det fine lyset passer perfekt. Veldig fin komposisjon. Mvh Jan-Torstein. ANBEFALING FRA MEG!!!
Inger Anne Maritsdotter V.

Syns det er et spennende og interessant bilde, på grensen til det abstrakte,
akkurat passe bevegelseuskarphet.

IAV
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer , Moika, Jan-Torstein og Lise - så bra at det falt i smak - og hjertelig takk for anbefalinger som varmet, - veldig inspirerende!!
Mvh Tove
Fred S.

Småtøft; liker best skyggespillet på ''veien''. Men ikke like spennende som det forrige av samme type (people in motion, vet ikke om dette er ment å være i samme serie..), mindre driv i dette, det er mer statisk, og gir ikke det samme når det gjelder innhold heller, i tvil om hva du legger i det.
Av en eller annen grunn ville jeg ha kuttet oppe, for å fjerne den røde stripa, synes motivet blir mer rendyrket da.

vh fred
Tove H.

Tusen takk for bra innspill, Fred! Meningen var å ha det i samme serie som ''People in motion'', men er litt i tvil pga 1):hunden 2):at det er mer en rastløs stemning enn skikkelig ''motion''... Får ikke bestemt meg, jeg...
Det jeg legger i bildet er en fornemmelse av en spesiell nattestemning - mennesker og en hund på nattevandring i en by... tråkking, tassing, suset fra byen og en slags stillhet... Skyggemenneskene som er ute og går... er også en tolkning jeg ønsker å legge i bildet. Mange muligheter. Har kuttet øverst ,som du foreslo, Fred, men da syntes jeg at jeg måtte ta venstre side også pga formatet... Funker det?
Mvh Tove
Hans-Jørgen H.

Ja i bakvendtland...ja i bakvendtland..
der er de like tøysete og rare alle mann!!!

Spennende ''annerledesbilde'' du deler med oss Tove!
som Monika får og jeg assosiasjoner om store togstasjoner o.l.
Her er det utrolig action og trafikk både av folk og dyr....
Bildet lyser av travelhet og mas....
Masse spennende skygger, linjer og mønstre her og det diffuse, nesten abstrakte liker jeg!

Øppna ditt fønster så kommer en smultringos flyvende over de syv fjell......
Tyri-Hans

Bjorn F.

Hei Tove. Et kreativt og stilig bildet.Liker godt bevegelsesuskarpheten som gjør det spennende og betrakte.
Hilsen Bjørn.
Inger-Lise S.

Spennende! Bevegelsesuskarpheten gjør mye her! Fine gråtoner! Liker best v#2 og syns det er fint at det rødlige går igjen etpartre steder:)

Inger-Lise
Liv F. D.

Hei Tove,
dette var et sykt stilig bilde, der jeg synes at #1 er best. Likte det kjempegodt! anb.
mvh
Liv '')
Stig Børre E.

Morsom teknikk som kan gi spektakulære resultater, syns dessverre ikke dette er spektakulært. Det fungerer på sitt vis, men blir for meg noe rotete.

StigB
Rune S.

Enig med Stig Børre over. Ikke helt treff denne gang. Jeg synes bevegelsesbilder er spennende, men synes det er en kort balanse mellom treff og bom. Dette oppfatter jeg litt for statisk og rotete. Prøv igjen:-)

Mvh
Rune S
Tove H.

Takk, takk for flygende smultring og hyggelig komentar, Hans-Jørgen! Mange takk for positive kommentarer fra dere, Bjørn, Inger-Lise og Liv! Hyggelig at dere liker bildet! Mange takk for kritiske kommentarer fra dere, Stig Børre og Rune! Rotete og statisk - hm, det hørtes ikke bra ut...men flott at dere sier hva dere mener.
Mvh Tove
Anders M.

Synes dette ble bra jeg. Om det er litt rotete synes jeg det formidler en stemning som er gjenkjennelig. Blir liksom ikke helt ferdig med det. Bra.
_AM_
Tove H.

Takk, Anders, det ble jeg veldig glad for å høre!
Mvh Tove
Lars B.

Flott dette, Tove. Jeg liker v#1 best til tittelen - fargene øverst assosieres med ''sent på kveld'', samt at den myke ''dragningen'' øverst midt på også er med på å skape enda mer bevegelse i bildet. Tøft uttrykt!

Hilsen Lars
Eva Marie P.

Kjempetøft bilde Tove. Dette likte eg virkelig godt. Kreativ og anderledes. Helt topp!
-epl
Tove H.

Lars og Eva - tusen takk for de positive kommentarene - glad for at dere likte det! Et rart bilde dette, som får alt fra slakt til toppkommentarer... Jeg liker også v1, Lars!
Mvh Tove
Tom E.

Snedig. Dette er et bilde som jeg burde like godt, men så får jeg ikke helt tak på det. Får det liksom ikke helt til å henge sammen, uten at jeg klarer å finne ut helt hvorfor. Lurer på om det blir litt for mye overlappende informasjon? Syns for så vidt at øvre del er ok. Jeg lurer på om det er den sølvaktige skoen nederst i bildet som tar for mye rom? Nei, dette må jeg nok la modne litt og komme tilbake til det.

Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu