Wasteland II
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-04 20:12:47
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285662} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Thorbjørn R.
Fin stemning skapt av disen. Eksponeringen og s/h-konverteringen sitter bra, synes jeg. Men jeg kunne tenkt meg ett eller flere elementer til venstre for bedre balanse i bildet.
Monika Frisvold V.
Hei Fred
Et fint bilde av typisk namdalen ved soloppgang.....
Liker skygge lys bruken i bildet ...Å speilingen i vannet...
S/H er fint...
Ha en fin søndag :)
mvh monika
Avsluttet .
Jeg vet ikke jeg... Synes skyggene nede til venstre skaper balanse nok. Ser også en fin diagonal med lyst/mørkt i bildet. Alt i alt et bra bilde!

Erik
Fred S.
Takk til Thorbjørn, Monika og Erik. Ville bare inn å kommentere dette med flere elementer for balansens skyld. Fint innspill, men jeg er nok ikke enig med deg der, Thorbjørn. Selv synes jeg den skrånende linja i landskapet skaper god nok balanse. Dessuten vil jeg ikke ha flere ''elementer'' der.. Usikker på hva du mener med elementer her, men tanken min er at denne delen SKAL være tom, med unntak av stubbene. Derfor tittelen....

vh fred
Vidar S.
Liker den nakne avvirkede venstre siden som kontrast til trærne som fortsatt får stå på andre siden av elven. Det dramatiske lyset og shv arbeidet kler bildet. Bra! :o) Vidar
Ivar B.
Et bilde som virkelig trer fram i fullskjermsvisning. Balansen er utmerket i mine øyne, og elementer er det nok av. Tåka gir mystikk og spenning i flaten. liker den røffe kontrasten. Mvh Ivar.
Inger Anne Maritsdotter V.
Slikt ver har vi her i dag, d.v.s. her er tåka tjukk som graut og sola har til nå ikkje brutt gjennom, typisk ver på Voss egentlig.

I bildet ditt er det passe tåke og passe sollys, begge deler skaper fin stemning. Fin komp.

vh Inger Anne
Aud Elise S.
Et spennende bilde! Syns du har fått fram en fin kontrast
mellom den vare og fine bakgrunnen og den mer røffe forgrunnen.
Bildet balanserer så absolutt. Fint spenn av gråtoner og lys.
- Og bildet oser av stemning : )

mvh Aud
Hege J.
Dyster mystikk skapt av disen og skyggene. Et bilde man kan blir sittende å betrakte lenge. Bildet gir meg tanker og assosiasjoner ut over det jordiske...

...ser du den ensomme, nakne ''kvinnen'' som kikker opp mot himmelen og roper ut sin fortvilelse, Fred? ;-)

Et godt bilde!

Mvh Hege
Knut L.
Meget bra - og som Hege sier; - dystert, mystisk, og med stemning som passer som hånd i hanske med tittelen. Skyggene som tegnes skarpt av lyset gjennom disen, er fint presentert i denne sort/hvitt-presentasjonen.

Virkelig fint dette, Fred.

Knut L
Anna Rosa L.
Flott, skummelt bilde!
Stig Børre E.
Ser ut som dagen etter dagen dette.
Tankevekkende stemning. Godt utført.
Litt usikker på den relativt friske treklynga til høyre, den ødelegger litt av dommedagstemingen.

StigB
Fred S.
Hjertelig takk for kreative kommentarer til alle.
Hege; ser desverre ikke den fortvilte, nakne damen, men skulle gjerne ha sett henne....
StigB: Spanderer gjerne litt mer dommedag på deg; har lagt ut kvadratisk versjon. Har gitt den en touch diffuse glow, uten at jeg er overbevist om at det forsterker dommedagsstemningen.

vh fred
Hege J.
Hun sitter så og si midt i bildet og kikker opp og mot venstre, med halvlangt hår hengende ned over skuldrene bak seg. Du ser henne som en mørk profil over vannet.

Hvis du ikke ser henne etter DEN beskrivelsen, er det nok bare fantasien som spiller meg et puss! Hehe.

Mvh Hege
Knut L.
V2 - Tøfft og spektakulært utsnitt, Fred.

Knut L
Fred S.
å, hun, men hun er jo påkledd... Joda, Hege, skjønner hva (hvem) du mener, men jeg tror du har livligere fantasi enn meg.

Grei tibakemelding å få ang. versjon 2, Knut, takk til begge.

vh fred
Brit M.
Dette er et av den type bilder jeg liker uten å vite helt hvorfor, men et bilde jeg ville sitte å se på. Jeg er tildels enig med croppeforslaget men mener det er tatt litt for mye, ville tatt bort det fremstikkende landskapet tilhøyre, men la det lyse treet der borte være igjen.
En annen mulighet er å croppe til venstre, til og med den triste dama til Hege, men da måtte du jo skifte tittel. Men det ville bli et bilde fylt av eventyr...

Brit
Sverre H.
Hei Fred,

Jeg har sett mye på dette bildet. Dette er helt klart et bilde som må modne litt hos meg. Jeg liker det etter hvert bedre og bedre. Den harde konstrasten kler bilde, og det kommer som nevnt her helt til sin rett i fullskjerms visning.

mvh Sverre.
Tove H.
Liker kontrastene og gråtonene. Komposisjonen er fin, liker best v1 her. Kunne vært kuttet både her og der, men kan ikke se noe annet enn at det fungerer fint som det er. Herlig småskummel ødeland-stemning.
Mvh Tove
Fred S.
Takk til Brit, Sverre og Tove. Jada, jeg liker det selv til en viss grad, men blir litt mer skeptisk for hver gang jeg ser på det, så tar en pause fra det, og svart/hvitt for en stund.

vh fred
Odd Tore S.
Nå skulle jeg kommentere Wasteland III, men husket ikke Wasteland II og fant ikke Wasteland I, derimot i hovedtrekk samme motiv med annen overskrift.
Vel, jeg velger Wasteland II, fordi jeg synes denne typen motiv egner seg til s/h i ganske mørke toner. Nå er jo dette tonet, men det går bra her.
Jeg synes at behandlingen av bildet er vellykket, og bygger bra opp under stemningen. Jeg får på en måte følelsen av at dette er et snauhogd område som noen har lyst til å sette under vann, men det må nok tilskrives egne erfaringer fra slikt.
Må tillate meg et lite pirk: Liten hvit flekk i speilingen av trærne på høyre side kan fjernes.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu