Snart legger sanden seg
Sandvolliball langs kaien i Stavanger har blitt ett årlig eventyr. Det er kun noen få dager til lastebilene tømmer tonnevis med sand langs denne kaien, og festen er igang.
Utstyr
  • Nikon F65
  • Nikkor , 70-300 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Realia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Johnny H.

Koselig situasjonsbilde, ville kanskje endret utsnitt og komp. Åpnet litt mere til venstre, tatt med hele seilbåten og det gule bryggehuset, og beskåret litt i høyre kant i stedet. Men det er snakk om smak og behag. Ellers et behagelig og flott bilde.

Mvh. J.H
Jostein M.

Og jeg har allerede billetter:-) Utrolig skarpt dette Nils. Et virrvar av flotte farger. Har absolutt sansen for bildet ditt.
Mvh Jostein
Roy S.

bra dette. Enig med johnny ang vinkel/utsnitt.
Dama gjorde seg i alle fall.
Eskil O.

Eller gått litt lengre ut på kaikanten? bra farger, sommerlig stemning.

Eskil.
Nils L.

God og rolig sommerstemning. Et litt høyere standpunkt ville gjordt at dama fikk ''vann over hodet'' også. Men det er desverre ikke altid tid til slikt :-)
Mvh Nils
Carsten S.

Enig med RS. Dama er et bra element i dette bilde. Angående seilbåt, denne skulle jeg gjerne har hat helt bort. Joda, som dokumentasjon av en lokal område sikkert bra.
mvh, CS
Frank W. G.

Sikkert greit nok for den interesserte lokalbeboer, men må nok medgi at dette ikke ga det helt store ''kikket''. Har sett bedre bilder fra deg tidligere.
Stå på!!

Frank
Tom A. T.

Fint bilde som etter min mening er interessant om man er lokalkjent eller ikke. Bildet beskriver en situasjon like mye som et bilde av stedet.
mvh Tom T
Hans- Georg S.

Selv om utsnittet virker noe tradisjonelt, synes jeg utnittet er godt komponert med god dybde og balanse. Skulle også likt om seilbåten ikke var kuttet på midten, event. var helt borte.
Nils B.

Takk til dere alle. Var spesielt ute etter utsnitt og komp denne gangen
nbh
Øystein S.

Noen av oss kjenner dette stedet bedre enn andre. Dama gjorde det nødvendige ekstra. Som en supplement kan jeg nevne at mitt bilde bilde nr. 18416 er tatt fra temmelig nøyaktig samme ståsted (litt lenger ute på kaien) - bare en litt annen vinkel og i en annen anledning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu