Minah
Sort labrador i sterk sol og skygge kan være en utfordring.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX VR ZOOM NIKKOR 18-200mm
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ann-Olaug T.

Hei Steiulf
Pen sort hund med øye for kamera, kontakten med kamera gir eg + for, litt små rusk i øyet er slikt som lett kan klonast bort.
Mvh Ann-Olaug
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig hundebilde der du har fanget blikket hans så fint. Syns også du formidler en god detaljgjengivelse i den svarte pelsen hans.

IAV
Ann Kristin S.

Minah er en fin hund i både sol og mørke så du kan forevige henne hele tida. Hun ser veldig tenksom ut og lurer nok på et og annet. En skulle kunne lese en hunds tanker av og til.
Jeg vet at mørk pels i sol er vanskelig, men du har fått det veldig bra til synes jeg.
Mvh Ann Kristin
Eva Marie P.

Så god og trygg ho virker. Det er en fin formidling av et klokt dyr dette. Veldig bra med tanke på det sterke lyset. Eg blir glad av å se på dette.
-epl
Rune Edvin H.

Rimelig bra resultat til å være svart hund i så hardt lys. Er litt usikker på labben nederst, men det får vel være :)
sunniva l.

flott labrador med glans i pelsen!
min ene schæfer har svart pels,
... utrolig vanskelig å fotografere med godt resultat!

herlig hundebilde.
mvh sunniva
Stine J.

Hei Steinulf,

Direkte og fin kontakt med Minah. Veldig hardt lys, som du selv også nevner. Skulle gjerne sett et bilde med Minah i litt mer avdempet lys. :)

mvh Stine
Inger-Lise S.

Hei Steinulf! Her har du vært dristig: Ensfarget svart hund i sterk sol! Men sannelig har du mestret det godt under disse forhold:) Fint skyggespill i pelsen. Jeg så først en veldig mørk venstreside, men da jeg rettet på skjermen på laptopen kom alle detaljer i pelsen godt fram også på venstre side. Et bra utsnitt du har valgt. Jeg syns labben gir balanse.

Inger-Lise
Rune S.

Nydelig Labrador i vanskelig lys. Ville klonet bort noe små pirk. Jeg er også i tvil om labben. Tror jeg ville kuttet over den pluss litt på høyre side. Bildet gjør seg sikkert bra i svarthvitt. En av mine favoritraser:-)

Mvh
Rune S
ingeborg w.

Hm, søt hund men lite smigrende lys synes jeg. Det blir for hardt og kontrastene blir for store. Overskyet eller skygge er fint for slike hunder. Sollys kan også gå ann, men da ville jeg valgt lyset inn på en annen måte. Enten motlys så jeg får glorier eller sollyset jevnt fordelt på hodet, eller så det lyser opp øyet spesielt. Ihvertfall ikke så det deler hodet på midten. Sorry Stillulf, men jeg har sett deg gjøre det bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu