#3
Bildet inngår i albumet Leopard -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan-Torstein H.

Flott bildekomposisjon. Fint lys og fine kontraster mellom naken hud, støvler og kåpe. Modellen er fint plassert i bildeflaten. Stilig bilde. Mvh Jan-Torstein.
Roar G.

Meget lekker s/v! God komp og etterbehandling. Liker spesielt kamoeffekten leopardkåpen får i s/v:) Lekent og dystert samtidig.
Fred S.

Ganske stilig, artig-tradisjonell poitur fra moteblader for noen år tilbake, og stilige rekvisitter i form av sag og ikke minst leopardpels: de var i alle fall in på 50-tallet, Snøen kunne jeg ha klart meg uten, den forstyrrer meg litt.

vh fred
Stig Børre E.

Mye bra her Tom.
Kulissene er fine, morsomt hvordan leopardpelsen sklir inn i bakgrunnen.
Kanten med snø nede syns jeg pynter opp bryter på en fin måte.
Posituren til dama syns jeg er merkelig, skjønner liksom ikke helt tanken bak den løsningen.
Mulig jeg er treg men... :-)

(Nice nipple by the way...)

StigB
Per Einar G.

Dette ble jo lekkert!

Liker godt BW her. Sagen, strukturene i treverket er et pluss...alt i alt en god setting og et sensuelt bilde som jeg liker.

Per E.
Lise U.

Fine linjer og diagonaler forskjellige steder i motivet, og teknisk godt gjennomført -- så vidt jeg kan bedømme. Dessverre har jeg ikke helt sansen for sjangeren: Det virker for meg som om det er det så godt som umulig å ta denne type bilder uten å vikle seg fullstendig inn i klisjeer og stereotyper... Men det samme kan sies om de fleste sjangere. Derfor blir det vel som alltid et spørsmål om hva man liker eller ikke liker...

Egentlig er vel ikke en sånn kommentar noe konstruktivt bidrag, og vanligvis blar jeg bare fort forbi bilder i sjangere jeg ikke har noe forhold til: Det blir f.eks. lagt ut mange mer eller mindre gode bilder her inne av fugler, insekter og smågnagere -- men disse sjangrene er i utgangspunktet ikke for meg, så andre, med slike interesser og god peiling på tematikken, får stå for kommenteringen uten min innblanding (slik jeg også instinktivt ville ha gjort det her)...

Men siden jeg vet at du ikke er noen tilhenger av ''kosekulturen'' gjør jeg et unntak og sender en sjangerkritisk kommentar i din retning: De to forrige bildene dine i denne serien er for meg uendelig mer interessante fordi de er åpne for forskjellige tolkninger, mens dette bildet kan plasseres umiddelbart. Sånn sett er bildet, sånn jeg ser det, først og fremst interessant som en studie i sin sjangers stereotyper... Men også dette bildet er selvsagt åpent for å spinne videre på, innen gitte rammer.

Bildet ville nok passe fint inn i en klesannonse, eller kanskje enda bedre i et moteoppslag i et dameblad: Håper modellen hadde kraftig ullundertøy under kåpa og tjukke sokker i støvlene, og ikke frøs på seg noe ;)

Lise U

Avsluttet .

Flotte kontraster,et artig bilde med fin komp.og herlige detaljer.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Hmmm... Som andre har nevnt før her så er det bra kulisser, noen fine linjer og toner, men dette blir for oppsatt for mitt vedkommende... Liker bedre de to foregående... Men artig å se at leoparden kan bli som kamelonen... :)

Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu