Hjortebrøl
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark III
  • EF 500 MM. f 4,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger880
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kjartan T.
Jøss, du har imponerende mange bilder av brøleokser. Og her er altså nok et supert bilde. Liker lyngen i forgrunnen som gir en følelse av at vi som betraktere ligger i skjul. Er det på morgenen at du får de fleste av bildene eller er det kvelden som er best hos deg?
Rolf S.
Takk for kommentaren Kjartan,Hjorten er jo et skumringsaktivt dyr så det gjelder å få med seg både morning og kveld skal en lykkes.
Men jeg tror at jeg holder en knapp på kveldsøkten da er det mulig å for-postere i god tid der en forventer Hjortene kommer mens på morningen kan Hjortene være ''overalt'' og det kan være vanskelig å komme i posisjon uten å skremme dyra. Dette bilde er tatt på ettermiddagen/kvelden.
Mvh Rolf
Tor Olav O.
Veldig godt hjortebilde. Liker fargene, skarpheten på hovedmotivet og uskarpheten ellers. God plassering i flata. Brølet setter prikken over ièn. Bra ! mvh Tor Olav
Jan Inge K.
Flott hjortebilde! Denne er virkelig i humør og gjengitt på en fortreffelig måte...
Kjell Ivar Ø.
Enda et flott brølebilde. Du har sannelig taket på dette Rolf.
Imponerende. La en skikkelig slagplan i år med skjul og det hele
men veret i Oktober har satt en stopper for det meste.
Flott utsnitt og fine farger.
vh Kjell Ivar
Aleksander M.
Hei
Synes dette var et litt uvanlig hjortebilde (på en positiv måte). Liker lyngen i forgrunnen og plasseringen av hjorten. God skarphet og flott positur på hjorten. Alt i alt godt utført!

Mvh Aleksander
Terje S.
Meget bra hjortebilde dette Rolf. Hadde bare været og tiden strekt til hadde jeg håpet å få like gode hjortebilder som deg -men det er flott å se at andre lykkes og hvor lista skal ligge.


Terje
Monika Frisvold V.
Hei
Meget flott bilde av den flotte 8 taggern...der den står og roper ut
sitt bukkebrøl med håp om ei kolle skulle bli fristet....
nydelig miljø og flott skarphet...
mvh monika
Sverre H.
Ååå, for et blinkskudd. Her oser det av steming. Dette kan du være stolt av. Og for en opplevelse det må ha vært. Men du har jo mange slike øyeblikk bak deg. Men jeg tror dette er noe av det bedre. Gratulerer. Anbefales. Mvh Sverre.
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et meget flott bilde av hjorten som står og brøler. Upåklagelig skarpt og i flotte naturtroe farger. En megt fin positur på dyret der det står i det duggvåte fargerike gresset. Komposisjon og utsnitt meget bra. Et blinkskudd sette, der list og tålmod git resultater.

Mvh

Odd E.
Robin J.
Hjortebilder har du i lang tid bevist at du behersker meget godt. Dette er ennå et i rekken av fine hjortebilder. Jeg blir andektig.Mvh RJ
Hans-Gunnar H.
Meget bra......

MVH Hans-Gunnar Heitmann
frank ove v.
Flott bilde. Kanskje det kunne vært mere luft over bukken.
morten m.
Et glimrende bilde der den brunstige hjorten brøler som fy. Jeg synes lyngen i forkant og rundt bukken lider av oppskarpingen. Hadde det vært en tanke å prøvd å dempe skarpheten i dette området v.h.a. layers i en ny versjon?

MVh Morten
Vegard L.
Fantastisk bra dette! Gratulere. Høy vanskelighetsgrad. Anbefales!
Vegard
Svein B.
Strålende bilde av brølebukken Rolf. Har ikke noe å sette fingeren på, flott.

Mvh
Svein B
Magnar L.
Enda ett strålende bilde av en brølbukk fra deg. Her oser det av stemning. Flotte høstfarger og glimrende teknikk. Ja dette kan du!
Ser at mange av brølbukkene dine er tatt i åpent lende. Er det vanlig at de går og brøler i slikt terreng? Her på mine kanter av landet er det veldig uvanlig at de går i åpent landskap, unntatt på natta da de kommer inn på innmarka.

Magnar
Rolf S.
Takker for kommentarene til dere alle.
Til Magnar, Hjortene hos oss står også for det meste i tett, bratt og utilgjenglig terreng, men morgen og kveld så kan en treffe de i åpent terreng.
En må bruke en hel del tid for å få bilder av brølebukkene og det er langt i fra hver dag, eller skal en si år at en lykkes.
Mvh Rolf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu