Wasteland III
Siste bilde fra ''the wastebasket'', Nok er nok.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Nok et noe ''lystigere'' bilde fra ''wasteland''. Likte lyset og kontrastene her, men er litt usikker på hva blåfargen gjør oppe i det hele... Ville kanskje ha fjernet en liten kvist eller et strå nederst i billedkanten, men det er bare pirk fra min side... Ser jeg ''sår'' etter kloning i høyre kant? Nei, nok pirk fra meg! :)

Likte dette merkelige landet ditt jeg... :)

Erik
David B.
Fantastisk skarphet og kontrast. liket lyset som kommer inn fra siden med dis over seg.
Avsluttet .
Litt anderledes men spennende syns jeg.
Virker litt goldt med de bare stokkene som står igjen etter trærne.
Disen skaper stemning og utsnittet liker jeg også.
Litt spesielt,men det fenger meg.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Komposisjon og stemning er bra.
Veldig nysgjerrig på om dette egner seg i S/H...
Blir ikke helt fortrolig med det grønne gresset. Bildet har et litt shadow/highlight eller HDR preg, som jeg ikke har helt sansen for.

StigB
Stine J.
Hei Fred

Et underlig landskap som nesten ser tegnet ut. Tittelen passer godt med stemningen jeg føler når jeg ser på bildet.

Syns dette bl bra.

mvh Stine
Tove H.
Et goldt, nesten kunstig landskap - synes fargene og lyset passer perfekt til å understreke den litt uvirkelige stemningen. Trykket på gråskalaknappen og må jo si at bildet ble råstilig der også, selv om det ble en helt annen ''feeling''.
Mvh Tove
Inger Anne Maritsdotter V.
På min skjerm opplever eg litt komprimeringsstøy helt i bakgrunnen der i tåkehavet, litt sånn pixlete og fargene flyter litt i hverandre, ikke mye, men såpass at en ser det. (har lcd-skjerm)
Ellers et fint stemningsbilde fra Waste-landet ditt:-)

vh Inger Anne
Fred S.
Takk til alle sju.
Erik: Pirk i vei, en kan aldri pirke for mye. Blåfargen er nok rar, men jeg liker den, og den kom omtrent av seg selv. Klonespor ser du nok der du nevner, fjernet en del av et gjerde der. Jeg er en grovkloner

StigB: Ikke highlights; som regel er det amount-kommandoen i highlight som kludrer til bildene mine, med haloer og mere til, men har ikke rørt highlights her. Nei, det er nok softingen med multiply som gir effekten du snakker om.

Tove: har også brukt gråskalaknappen ( etter at du nevnte det). Ble ok, kanskje bedre, men akkurat dette vil jeg ha slik just nå.

Inger Anne: Ja, plagsomme pixler både i bakgrunn og i vann.

vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.
Men samtidig må eg si at eg opplever en viss ''Ringenes-Herre''-stemning i bildet ditt. De filmene innehar jo noen unike landskap og stemnings-sekvenser.

vh Inger Anne
Fred S.
Ja, Inger Anne, og takk for det. En kan sikkert se for seg at dette har litt preg av ''Daudemyrene'' som Frodo og Sam måtte krysse på veien mot Mordor. med Gollum som veiviser.

vh fred
Jan Ove H.
vakkert
Henriette E.
Ett utrolig fasinerende bilde.
Jeg undrer på hvordan det er mulig å lage noe slikt.

Ett herlig land ser det ut til. Fikk lyst til å ta ferien min der :-)

Henriette
Fred S.
Takk Jan Ove, og takk til deg, Henriette. Du er hjertelig velkommen til å feriere i mitt ''wasteland'', men jeg tror nok det er dårlig med overnattingsmuligheter der......

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Dette har jeg ikke sett før. Det virker litt forlatt, og det kan nesten se ut som ilden har herjet skogen der.. Stemningne er småekkel, og selv ikke lyset skaper trivsel. -Ikke negativt ment, men dog mer interessant. Ikke alt lys er hyggelig. Ellers er det fine linjer og et passende format. Du skal nok tilbake en gang. Det er iallefall ikke meg imot, for stedet er spennende og bildene du lager er heller ikke så ille....

Hjartleg helsing, ingebjørg
Fred S.
'ikke negativt ment''... Du må ikke la være å fortelle hvordan du opplever et bilde i redsel for at fotografen skal oppfatte deg negativt, Ingebjørg. Det du sier her finner jeg svært positivt, rett og slett fordi du tolker og opplever bildet ''riktig''. Ordene dine kunne nesten ha vært tatt fra en dictionary-beskrivelse av ordet ''wasteland'': Et ''wasteland'' er øde og ødelagt, ugjestmildt, ufruktbart, stygt..... Slik opplever du både landskap og lys i bildet, og slik ønsket jeg at motivet skulle oppfattes, samtidig som det også av noen sikkert kan oppfattes som vakkert på en litt skremmende måte.
Så takk, du er klok....

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
'selv ikke lyset skaper trivsel'' kan jo ved første gjennomlesing virke negativt, så jeg ville bare presisere at jeg mente det omvendte. Jeg er ikke redd for at jeg skal tale negativt om jeg så mener det, i frykt for at folk ikke tar meg positivt. .. Jeg må nesten takke for gode ord fra deg her. God natt.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu