Hei, skal jeg viske deg noe?
Adrian og Lillepus er gode venner og trives i hverandres selskap.
Ganske morsomt uttrykk på katten som ikke bryr seg i hele tatt med hva den store ''broren'' holder på med!
Bildet inngår i albumet Adrian-skogens konge! - Sadellas Fully Joy Adrian heter min vakre goldengutt som er mitt motvillige fotoobjekt hele året!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-10 18:05:45
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon vr 70-300
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per T.

Morsomt bilde! Hunden interessert og katten kan virke litt likegyldig. Samtidig viser bildet tillit og en slags kommunikasjon mellom de to. Begge har en ro over seg og det gir bildet en egen sjarm. Dette ser jo ellers ut som en robust og velbygd golden!
MVH Per
Ann Kristin S.

Hei Per, hyggelig at du liker mine fotomodeller, ja, Lillepus har forresten sin debut på foto.no. i kvled. Godt at du skrev en robust golden - og ikke tjukk..... he-he. De to er i hvertfall gode venner, ute som inne, i likhet med bror Mjauen. Adrian passer på kattebrødrene sine og ordner opp i feider mellom kattene.
mvh Ann Kristin
Steinulf L.

Et fint bilde av to gode venner. Morsomt med bilder som dette, som viser litt uvanlige konstellasjoner.
Ann Kristin S.

Hei igjen Steinulf. Dette er ikke uvanlig her i gården. Adrian visker kattene i ørene - og andre steder hele dagen! Takk for god kommentar!
Mvh Ann Kristin
Terje M.

Hei Ann Kristin.

Fint bilde. Liker lyset godt. Fint at pelsen på begge to kommer godt frem.
Fine farger.

Mvh
Terje
Ann Kristin S.

Hei Terje - så hyggelig at du likte bildet mitt - dette også! Begge disse to gutta har MYE pels, så gjett om pelsen kommer godt fram på gulvene mine.....
Mvh Ann Kristin
Ann-Olaug T.

Hei.
Fint bilde, og her får du vist at det er tillit mellom dyra på ein fin måte. Koselig.
Mvh Ann-Olaug
Ann Kristin S.

Hei Ann-Olaug, takk for hyggelig hilsen. Alle mine dyr er kjempebortskjemt. Siden de ikke har stort å klage på oppfører de seg også bra - også de 4-bente mot hverandre. Ja, Mjauen er nok sjefen, men det har de to andre gått med på. (Jeg er nederst på rangstigen).
Mvh Ann Kristin
Anke S.

hei,dette synes j også er et kjempefint bilde av de to vakre pelsguttene dine,med det fine lyset! r d morgensol?antar d,fordi d ser ut,som om rimen har smeltet der og enda ikke i skyggen.hadde d vært kveldssol,hadde gresset vel ikke rukket å få rim på seg.ja samma,jeg lyrer alltid på d,fordi j r spesielt glad i kveldssolen og hår ,d vet j alt om!av og til passet vi tre,vår egen hund og hund og katten til min sønn og familie.man må bare gi seg over for i å bli gærn av d!å ha vaskekjerring, d hadde gjordt seg ,men d r vanskelig å få tak i på landsbygda. j ønsker meg også et fint kamera til mine videokameras med stillbildefuntion,r da også ny på d som deg,d samme gjelder photoshop,har lært å clone bort flekker,bare d r jo bra å kunne selv! jippi! mvh anke staff
Ann Kristin S.

Hei Anke, tusen takk for lang hyggelig hilsen. Jeg vet alt om hår; i sol, skygge, regn og særlig innendørs på gulvene. De fyker over alt. Men slik er det å ha dyr! En må bytte støvsuger ofte og tåle at håra bølger rundt på gulvene. Bildet ble nok tatt på formiddagen ja før rimen tinte.
Mvh Ann Kristin
Malin R.

Har ikke annet å si enn at det var et nydelig bilde!

Malin
Ann Kristin S.

Hei Malin
Så koselig at du har sneiet innom alle bildene mine og tatt fram igjen Adrian og Lillepus fra november i fjor. Like søte nå som da de to.... Lillepus er bare enda mer tjukk og bærer ikke navnet sitt med rette.
Tusen takk for hyggelig fotomelding.
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu