Kokosnøttindustriarbeiderens hjem og familie
Våger meg frempå med et bilde til i samme serie. Hadde skikkerlig problemer med kuttingen da jeg synes alle detaljene skulle være med for å kunne fortelle historien. Gode råd tas imot med takk:):):)
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger Anne Maritsdotter V.

En hardt arbeidende familie fra ''Smilets land'',
ser ut som om de bor under svært kummerlige forhold, men klærne de har på seg ser ihvertfall ok ut. En unge er alvorlig og litt skeptisk, mens to av de smiler til fotografen,og faren arbeider med noe ute på verandaen.

Dette ble min lille tolkning av det koselige bildet ditt:-)

Mvh Inger Anne
Wenche J.

Hallo i natten Inger Anne og takk for rask og hyggelig tilbakemelding. Forholdene er riktig kummerlig , men heldigvis ikke så ille som jeg har sett andre steder. Barna var opptatt med å se på TV da jeg kom og far ordner med ''det elektriske anlegget''. Han sitter i kjøkkendelen. Ungene synes det er utrolig morsomt med en ''farang'' med nesten hvitt hår som snakker thai.

Under monsunen henger man klærne ut pga den fuktige luften som etter uker med regn, får alt til å mugne. ''Smilets land'' er satt sammen av kontraster. Enten lukter det himmelsk godt eller så lukter det værre en det man noen gang har kjent. Det er liksom ingen mellomting, og det gjelder det meste her:):):)
Mvh Wenche
Avsluttet .

Herlig fortellende bilde Wenche.
Jeg liker alle tingene(rotet og skrotet),det får meg til å sitte å se lenge på bildet,studere.Det gir meg et bilde av hvordan disse menneskene har det,hvordan de lever...........har sansen for dette.
Hilsen Tone!
Lise U.

Et fargerikt og spennende lite glimt fra en for meg ukjent verden. Jeg syns det fungerer veldig fint her at du har tatt med så mange detaljer, og at alt er skarpt og godt belyst :)

Lise U
Jorunn L.

Flott familie idyll her. Farge- og innholds-rikt bilde. Kjekt å sjå bilde frå andre kulturar. Kven har sakt at me i vårt overflods samfunn er meir lykkelige enn desse her som lever litt meir jordnært.

JorunnL
jøran f.

Hei Wenche
Det er interessant med denne serien. Du formidler det jordnære på en utmerket måte. Dette er et bilde jeg kan se på mange ganger og staadig oppdage nye ting. Selv om dette kanskje på en måte er primitivt er det veloranisert. Hver ting sin funksjon og sin plass. Smilet er også prentet inn i bildet. Det smitter.
Jøran
Lars-Anders M.

Allt bra untatt kuttingen av trappen nederst.
Tove H.

Enig med Lars-Anders ang trappen - og også at alt annet er bra. Fargerikt, smilende - interessant å studere!
Mvh Tove
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for fine tilbakemeldinger. Mye interessant lesing vedr. tolking av bildet samt gode råd. Skal se om det er mulig å ''ordne'' trappen:)
Mvh Wenche
Monika Frisvold V.

Hei Wenche
En litt annen hverdag en hva vi er vant med...
Ellers så ser dem lykkelig ut...
Jeg liker bildet slik du har lagt det ut... flott komp med gode farger og
skarphet....
mvh monika
Wenche J.

Hei Monika
Tusen takk for den fine kommentaren din. JEg setter utrolig stor pris på den.

Jeg er veldig glad i og har stor respekt for disse menneskene og dermed også veldig redd for å gi et galt inntrykk av dem ved å legge ut bilder her på foto.no. Disse bildene vil aldri kunne fortelle hele historien, men ............???
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu