Refleksjon ved skummrings tid.
Dette bildet er en refleksjon av den nye svenskebrua på østlandet, den speilet seg i vinduet på et lite fiske skur i sol ned gangen.
Synes det var et artig og koselig lite bilde, jeg dumpet bort i det når jeg snek meg langs vannkanten bort og forbi et lite fiske skur.

Det er som et lite ''smykke'' om jeg kan sette det ordet på det.
Utstyr
  • Canon powershot A640
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anne-Marit M.

Fint vindu, men skulle bare vært vindu, ved å gå nærmere eller bruke zoom.
Daniel N.

Et flott bilde, ser nesten ut som et maleri. Enig med Anne-Marit, hadde kanskje vært bedre om du hadde hatt bare vinduet. Med det sagt, jeg liker bildet!
Mvh
Daniel
Frederic E. L.

Takker for hyggelige ord, jeg kan klippe det ut for at en bare skal se vinduet..men jeg vet ikke om en lixom mister noe av piffen der da bilder blir litt skeivt, men jeg har kikket litt på det.

Jeg kunne desverre ikke komme lenger til siden uten å dukke opp i vinduet selv, hadde jeg vært på andre siden av vinduet hadde det ikke blitt noen refleksjon.

prøvde å klippe ut til selve vinduet men jeg likte egentlig rødfargen på veggen, men siden jeg bare kunne ta bildet fra denne vinkelen for å få refleksjonen som den er nå blir det litt rart om jeg klipper ut til selve bare bildet....da blir det litt skeivt.

takker for tilbakemeldinger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu