Høststemning.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eli S.

Heisann.
Dette var da et meget bra bilde med fine farger og god dybde. Trærne på begge sidene er med på å gi bildet fin dybde.
Stemningsfullt som bare det.
Ha en fin dag.
Mvh Eli
Tore V.

Fin stemningsrapport fra fjellet dette her, med dybde innover i bildet. Et par prikker på himmelen er kanskje fugler.
Håvard S.

God dybde som Tore sier. Bjørkevegetasjonen, elva og de majestetiske fjellene i bakgrunn = flott komp! Lyset er kanskje litt platt, men det får en ikke gjort noe med.

Mvh. HåvardS
Tove H.

Fine farger og lys. Liker stammen til høyre, det klare vannet og det orangerødgule gresset.
Mvh Tove
Bjorn F.

Takk for tilbakemeldingene.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Nydelig høstbilde igjen fra deg Bjørn.
Fin komp.og fine farger.
Hilsen Tone!
Odd E. k.

God lørdag Bjørn!

Et flott bilde der det rolige vannet skaper en fin stemning. Nydelige farger i vegitasjonen innover i bildet, noe som skaper en fin dybde. Godt komponert med bjørka i forgrunnen og trærne på venstre side av vannet og langsmed kanten innover i bildet. Speilingen i vannet er også fin sammen med godværsskyene på himmelen. Et nydelig område å ferdes i, da stokkanda sikkert ferdes i bekkene innover i bildet. Flott fanget og levert Bjørn!

Ha en fin fotohelg!

mvh

Odd E.
Egil S.

Høstlig pent bilde fra den lille elva dette.
Meget godt utsnitt, og fargespillet i gresset er nydelig.

God helg!

Mvh.
-Egil
Bjorn F.

Takk Tone , Odd og Egil for hyggelige komentarer.
Hilsen Bjørn.
Anne-Lise S.

Du finner så utrolig mange vakre motiver omkring deg når du er ute og vandrer i fjellheimen, Bjørn, og dette føyer seg vakkert inn i rekken! Herlig dybde innover, og jeg liker spesielt godt vannet som smalner mellom de høstkledde stråene og danner en smal ''vei'' videre innover. Den gjør meg nysgjerrig. Jeg får lyst til å følge den og se hvor den ender. . . Går den lenger innover i landskapet, eller ender den der øyet mitt nå stanser? Hm... Kan tenke meg at dette landskapet ville bydd på enda flottere tegninger dersom solen hadde vært fremme, Bjørn, men selv her, mer mer varierende skylag og lys, synes jeg du klarer å få frem fargene på en god måte. Likevel ville det nok hatt det lille ekstra ift. smell i dem dersom noen stråler hadde varmet landskapet ytterligere. Liker bruken din av bjørka som dybdeskaper. Delikate fjellnuter der inne... Noe lys himmel helt øverst mer mot venstre som smeller litt i øynene, men utover det ''tumbs up''.

Anne-Lise
Trygve O.

Du kan landskapsbilder Bjørn. Flott og fredelig motiv rammet inn av de to bjørkestammene. Fin dybde, og med de elemente som gjør et slikt motiv vellykket. Himmelen er også fin, selv om den muligens er litt utbrent enkelte partier.

Mvh Trygve
Bjorn F.

Hei Ane-Lise, takk for de fine ord og betraktninger om bildet, setter stor pris på dem. Ikke sol denne dagen nei ,og det var nettop derfor jeg tok turen til dette stedet . Synns fargene blir så varme og mjuke på litt gråe dager.
Takk til deg også Trygve for hyggelig komentar og fine ord.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu