Et litt meningsløst bilde jeg av en eller annen grunn liker...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Wenche J.

Hei Stig Børre
Jeg liker bildet ditt jeg og:) Vakre farger og flotte linjer. Var litt usikker på kvisten øverst til venstre, men ser at den skaper spenning i bildet og at det er ''skyggen'' der som virker forstyrrende. Speilingen i vinduet er praktfull.
Mvh Wenche
Avsluttet .

Går vel ikke akkurat inn blant topp 5 dette her, men det er jo et typisk SB-bilde da...
En fin bue og bra farger, men det er kvisten og speilingen som gjør hele bildet... Kunne kanskje tenkt meg 17mm mer luft på høyre side... :)

Erik
Andreas S.

Heisann

En utrolig kreativ og artig komposisjon! Nydelig med den buede linja og ikke minst vinduet, karmen rundt og refleksjonen i vinduet. Den lille greinen som stikker ut i venstre bildekant gjør dette topp.

Mvh. Andreas D.
Tove H.

Liker dette - med kvisten som viktig ingrediens. Speilingen i vinduet, karm og bue er flott. Bra komponert. Nå gjentar jeg visst bare ting som er sagt over, men så er det sagt en gang til!
Mvh Tove
Tom T.

Liker mye i dette bilde:) Bra med bladene til venstre, de tilfører mye til dette bilde.Synes vinduet blir liggende for langt til høyre. Liker buen:)

mvh TomT
Steinulf L.

Det blir tannløst uten bladene. Fin gjengivelse av en elegant bue.
Orhan M.

Interessant dette syns jeg, likete den buen. Fint du tok med de bladene på venstre, syns de skaper slags balanse i bildet.

mvh OM
Espen R.

Hei Stig Børre
Fine linjer i bildet, spennende. Jeg liker særlig godt speilingen i glasset, tilfører bildet mye.
vh
Espen
Avsluttet .

Herlig utsnitt:-)
Litt morsomt.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Takk for fine tilbakemeldinger,
hyggelig at bladene i hjørnet slo ann.

StigB
Monica J.

Dette er da ikke meningsløst i det hele tatt!
Stilrent og veldig enkelt :) Liker veldig godt hvordan de små bladene tar opp grønnfargen i vinduet. Fin komp og helhet m flotte linjer, farger og speilinger.

Mvh Monica
Ivar B.

Dette er vel ikke meningsløst? Dette er i så fall meningsløst bra. Fin bruk av farge og form, med et snev av passende irritasjon. Meget bra! Mvh Ivar.
Tone A.

Hei Stig Børre
Dette bildet er jo ikkje meiningslaust, heller ganske velkomponert og med greina som skaper spenning i bildet som elles er prega av linje-og fargespel. Blada står fint til vinduskarmane og speglinga av døra. Ann nevner skuggen av blada som forstyrrer og der er eg enig.
Buen gir ei fin lagdeling i bildet og er ein fin kontrast mot vinduet og speglingane. Rosatonane er sarte og gri litt varme til den lyse veggen. Eit velkomponert bilde kor speglinga gir spenning og dybde til bildet. Du har eit flott fotoblikk og skaper din eigen stil.
Eit flott ferieminne kor arkitekturen gir ei kjensla av Hellas?
God farsdag, Stig Børre.
:) Tone
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer!
Tone: Hellas er riktig. Har de gått tom for blåmaling?

StigB
Simen B.

Morsomt og orginalt dette. Liker det svært godt. Litt luft til høyre hadde gjort seg.

mvh Simen
Stig Børre E.

Takk Simen!
Jo, litt mere luft til høyre hadde nok gjort seg. Grunnen til denne løsningen er at det rett og slett ikke var mere vegg å ta av.

StigB
Tom E.

Likte også dette - hovedsakelig på grunn av speilingen i vinduet som jo er et motiv i seg selv, men også på grunn av harmonien i fargene. Sjelden å se et bilde der grønnfargene er brukt på denne måten.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu