Vibebukta
Utstyr
  • D200
  • 300/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger696
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Kåre G.

Mange fine blåtoner her. Du har truffet meget godt med lys og dybde. Har lenge hatt lyst til å reise til Svalbard. Vakkert.
Mvh. Kåre
Kjell Sigurd S.

Slående vakkert landskap. Meget fine farger. Utsnittet er også fint synes jeg. Fuglene er jeg mer usikker på. De er for små til at de deltar i bildet og jeg tror de kunne vært fjernet. Det er et blått parti til høyre som virker litt rart. Er det vann som renner? Flott naturfoto.

Kjell S
Jan-Torstein H.

Nydelig landskapsbilde. Flotte duse blåtoner. Herlige farger. Nydelig komposisjon. Fuglene som flyr over høyden til høyre forteller oss hvor enormt høyt og stort dette landskapet er. Meget fint fotografert. Mvh Jan-Torstein.
Chris Eric B.

nydelig bilde må jeg si.. men det til høyre virker ikke helt ekte.. der ut som du har gjort bildet i HD.. ???


hv chris eric bratland
Chris Eric B.

nydelig bilde må jeg si.. men det til høyre virker ikke helt ekte.. der ut som du har gjort bildet i HD.. ???


hv chris eric bratland
Avsluttet .

For et vakkert bilde.
Både farger og lys fenger meg:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .

God kveld Robin,

Meget severdig bilde. Synes alt er flott her.

Anbf.

mvh
Tommy
Kjartan T.

Virker som du har vært på en annen planet, dette er langt fra de landskaper vi er vant til å se her på fastlandet. Den store isveggen er et fantastisk skue og kontrasten mot det golde landskapet med varmt lys til høyre er et godt blikkfang.

Jeg blir ikke helt komfortabel med komposisjonen din her. Det virker som om du har vært usikker på hva som egentlig er motivet, og overgangen mellom landet og isveggen er nesten midtstilt. Vet nesten ikke hvordan du skulle ha løst det bedre, men det var du som var på stedet og kjenner mulighetene best.

Usedvanlig flott landskap i pent lys, men med en komposisjon som skurrer, det er min personlige konklusjon.
Robin J.

He,he bildet er nok helt ekte det(til CEB). Fuglene over isen kunne kanskje vært fjernet ja men tok dem med for å vise litt dimensjon. Det blå partiet til høyre er brevann som renner ut i havet. Takk for kommentarer. Mvh RJ
Thorbjørn R.

Riktig så flott. Iskanten er mektig.
Ivar S.

Wow - for eit syn!
Carsten S.

Er så dramatisk - at det for mig virker uekte. Er dette ikke-manipulert - må du ha hatt hjelp fra høyere makter, hva enten dette er Nikon, Solguden eller??...
Monika Frisvold V.

Hei
Dette er et meget flott landskapsbilde med nydelig skarphet og flotte farger...
mvh monika
Espen B.

Merkelig flott bilde. Men her må det vel være gjort noe rart? Det kan ikke ha sett slik ut for øyet? Ser jo ut som en tegning. Snodig :) Brukt noen sære filter eller? Fint uansett.

mvh Espen
Robin J.

Takk for nye kommentarer. Ser flere stiller spm. ad fargene osv. Reis en tur til Svalbard og opplev det arktiske lyset. Snø og hav i kombinasjon med en av europas største innenlandsbreer gir spesielle forhold:) Mvh RJ
Terje S.

Utrolig flott landskapsbilde med vakre farger i arktisk lys. Får ikke noe mindre lyst på en slik tur etter alle de flotte bildene dine fra turen.


Terje
Dan S.

syns du kan kutte en del av himmelen,mye der som ikke bidrar i forhold til nedre del av bildet..ellers et flott bilde fra et sted man ikke ser så ofte avbildet..liker fargene,den lille detaljen som brevannet og bruntonene som bryter med resten av bildet som ligger i blåtoner..håper på flere bilder:)mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Hei, utrolig fint. Får også lyst å reise dit. Supert.

Mvh Wilko
Knut Børge S.

Hei Robin!

Fantastisk flott landskapsbilde av majestetisk og vakker natur. Knallbra!

mvh KBS
Vegard L.

Utrolig til bilde. Er det tatt på denne kloden?. Helt utenom det vanlige.
Mvh Vegard
Jan Inge K.

Er i grunnen ikke så opptatt av hvordan du har fått dette til: resultatet er nesten spektakulært...
Eva Marie P.

Oj for et bilde. Dette er utrolig fasinerende. Anbefales virkelig. Fantastisk å se på dette, lyset er helt spesielt.
-epl
Kenneth J.

-Hehe. Du skjønner du har tatt et riiimelig bra bilde, når så mange tror det er manipulert...
Kutte må du, etter min mening, absolutt ikke gjøre. Å kutte bort ''en del av himmelen'' som en her foreslår, er jeg dønn uenig i. De myke skyene avslutter jo bildet perfekt på toppen.
Nesten som et maleri dette.
Jostein F.

Hei!
Eventyrlig landskap, i et fantastisk lys. Merkelig myk men samtidig markert struktur på brekanten, lyset er virkelig scenemesteren i dette motivet. Dybden i det gyldne lndskapet gir rom for fantasi og frihetsfølelse.
Et meget godt bilde!

Mvh; Jostein
Chris Eric B.

utrolig bra:)
Anne-Lise S.

Utrolig fascinerende med dette lyset og fargene mot hverandre. Det hele blir så mykt, samtidig mektig og fantastisk sammensatt. Liker svært godt brevannet som renner ut; mykt og blått. Ser slett ikke iskaldt ut pga dusheten i det. Fuglene kan fjernes, men forstår tanken om dimensjon. Vakkert!

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Dæsken! Noe så utrolig flott (og i tiden). Bildet er fantastisk, både med tanke på lys/farger, linjer (komposisjon), helhet og motiv. Det klaffet med andre ord.. Bokmerket.

vh ingebjørg
Magnar L.

Ett mektig naturbilde med ett lys som bare Svalbard kan by på. Utrolig flott! Har vært en gang på Svalbard og ble mektig imponert. Dette stimulerte lysten på å dra dit igjen.
Mvh Magnar
kai j.

Flott landskapsbilde fra Svalbard Robin! Lyset der oppe er noe helt for seg selv. Får lyst på en ny tur opp dit når man ser slike bilder :-)

MVh KJ
Anders N.

Teksturene i isen her er jo helt fantastiske! Nydelig farge og lys.

- Anders
Ole E.

Det beste landskapsbildet jeg har sett her på leeenge. To tomler opp!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu