Black & white... and a little bit of red!
Tatt en høstdag på Gulskogen Gård, -Drammen-98.
En stor opplevelse når denne anda plutselig dukket opp fra venstre....og over brua...!
Bildet inngår i albumet Dyr -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet dias Velvia 50
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nina S.
Veldig spesielt dette! Litt surrealistisk. Fint med den strenge komposisjonen, og spesiell vinkel som gjør at det ikke er opplagt at det er en bro, siden broa og bakken går i ett, nesten ihvertfall, og ikke opplagt det er en and, ser ut som et leketøy eller noe. Og skikkelsen bak, med sort kappe, fint til trærne forresten, ser nesten litt rituelt ut. Likte dette.
Mvh Nina
Torild H.
Er med deg i din opplevelse med anda og herlig med symmetrien og den begrensa fargebruken.
.... likevel....får ei kjensle av at det er for trangt, spesielt på sidene av brua; her skulle du hatt eit mellomformat...?...

Mvh Torild
Erik J.
Veldig spesielt, og slår bra an hos meg på grunn av fargebruken. Trekkoppanda og det lysende hvite står veldig fint fram mot det svarte og den mystiske skikkelsen med rødt.
Gunnar John C.
Et artig og usedvanlig bilde, passelig absurd med den livlig uskarpt vaggende anden og broen fra ingensteds. Gjentakelsen av broen i trestammene er virkningsfull. Skikkelsen/benken med draperier gir noe å tenke på.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Chr. G.
Jeg faller for dette, men blir alltid irritert når bildet ledsages med så mye tekst og forklaring :-( Det er da ikke nødvendig?
Har stor sans for høna i fart mot brua og skikkelsen i bakgrunnen. Komposisjonen er bra, men muligens noe trang her og der, spesielt øverst. Noe magentaskikk kanskje, eller er det bare høstfargene...
Svend Wiig L.
Hei!

Takk for alle kommentarer!
Hadde en ide da jeg så for meg motivet. Når anda plutselig kom inn i bildet fra venstre ble jo det bare en bonus! Det at anda plutselig ''rista'' litt på bakenden samt i midten av brua, ble nok dette det beste av de 20 bildene tok her! Hvit and med en rød nese syntes jeg passet inn til de mørke stammene og den røde hetta...!
Ja! Jeg ser at jeg har beskåret litt mye, spes. hø. side, inntil brua!

Takk!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu