Lek med mønster i svaberg og egen skygge. Fikk uforståelig en del merkelige blikk av forbipasserende under denne økta:-) Foto er en sprø hobby!
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikon 80-200/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger539
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Edmund M.
Fikk du merkelige blikk, sier du? Kan du skjønne det?? Vi lever i et fordomsfullt samfunn..:o)
Finn blanding av humor og surrealisme. Man kan si litt av hvert om vignettering, men her blir det truende skyggevesenet fremhevet som følge av dette.

E.M.
Kjell Sigurd S.
Er det huleboeren i deg vi ser...? Håper det ikke er regndans du bedrev da. Kreativt og lekent. Synes også resulatet ble svært så severdig. Har ikke så mye å tilføre annet enn at det falt i smak og at jeg godt kunne hatt det på veggen i min hule.

Kjell S
Nina S.
Herlig lek med skygger og former. fint ''selvprtrett'' med hodet hogget i stein. Absolutt kreativt. Liker texturen og lyset.
Mvh Nina
Robin J.
Absolutt kreativt dette. Ville helt klart gjort seg på en hvitt kalkvegg feks. Morsomt at folk stopper opp for å se på når slike bilder tas:) Mvh RJ
Tove H.
Hvitt hode og sort kropp - dette ble jo tøft! Syns jeg ser deg i aksjon! Dekorativt hulebilde!
Mvh Tove
Sverre H.
Hahaha. Ja du Ivar, du Ivar. Du kunne ha kommet langt i surfe verden med den stilen der. Fin vektfordeling og flott stil :)

Det er obsolutt et sug i dette bilde. (Mulig at de som gikk forbi deg trodde du hadde et annet sug en fotosug Ivar?) Jeg klarer ikke sett helt fingeren på hva det er, men jeg liker dette. Og det oser jo av fotoglede.

Sverre.
Erik J.
Jeg syns dette ble skikkelig dekorativt. Utrolig fin struktur i svaberget, og fargetonene er helt topp! Morsom ide!
Thorbjørn R.
Kreativt og flott.
Thorbjørn R.
Kreativt og flott.
leif b.
Foto er en sprö hobby, men herlig.
Resultatet ble både skremmende og fandenivolskt og hadde gjort seg på omslaget av en bok.
lb
Avsluttet .
Kreativt,tøfft og røfft.
Heilt herligt:-)
Hilsen Tone!
Torgrim L.
Har selv (senest igår) lekt meg med skyggebilder, så jeg har litt grunnlag for å uttale meg. Dette bildet er meget bra. Skyggen din er bra plassert i bildet, og det som sælig hever bildet er bakgrunnen, som har en fantastisk flott struktur.
mvh Torgrim
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Kreativ og meget tøft bilde, kjekt å kunne leke seg litt av og til. Med et slikt resultat, så legger jo ikke det dempen på lekenheten:)

mvh KBS
Rolf S.
Ser nok for meg at du har hatt det morsomt. ja. Og et høyst severdig bilde har det også blitt. Enig med Torgrim at det er farger og struktur som ''bærer'' bildet. Men skyggen er selvfølgelig viktig for å tilføre litt form. Uten den hadde det blitt for tomt. Tror jeg skal spare meg for å tolke allverdens innhold i det.
mvh Rolf
Kristin S.
Lekent og kreativt. Dekorativt er det også Ivar:)

Mvh Kristin
Fred S.
Sjelden jeg synes at skyggebilder er særlig interessante, men visse unntak finnes, og det tror jeg inkluderer dette under unntakene. Delvis fordi skyggen er såpass ''rufsete'', delvis fordi posituren kler den flotte strukturen i steinen; ser ut som om selve urmennesket er risset inn i fjellet; kan jo være han som oppfant hjulet som brøler ut noe i triumf over den geniale oppfinnelsen sin. Men uansett, jeg har litt mer sans for det flotte og ''mosegrodde'' fjellet enn skyggekaren, så du skal ha ros for å finne den rette settingen til berserken.

vh fred
anders s.
kreativt og sprøtt påfunn ivar:-) artigt at du ikke sitter fast i bare en sjanger,men hele tiden prøver å få til nye kreative løsninger med bildene dine. tøfft bilde mvh anders.
Ivar B.
Takk alle sammen for flotte kommentarer.

Kjell Sigurd: Det er nok urmennesket i meg som trer fram her ja. Ingen regndans her nei, den slags har jeg ikke behov for . Hyggelig at du ville hatt det i hula di:-)

Edmund: Jeg synes vigneteringen er viktig her. I mine øyne gjør den berget om til en liten jordklode sett fra verdensrommet. Hvorfor skyggen klamrer seg fast til jordkloden kan man jo bare fundere på:-)

Sverre: Ganske fornøyd med vektfordelingen ja:-)

Rolf: Man kan selvsagt tolke mye i dette, men utgangspunktet var lek med form og farge, hverken mer eller mindre.

Takk igjen alle sammen! Mvh Ivar.
Øyvind A.
Tja. Litt morsomt med det samme. Men det gir meg ikke så mye, egentlig.
Men bevares, det hele er jo temmelig upretensiøst og lekent. Det skal være rom for slikt også.
Ø.
Espen A. I.
Tøff etterbehandling. Liker ikke forsøket på vignettering i øvre hjørnene. Artig tilskudd i fotohverdagen, men jeg liker kanskje enda mer at du har prøvd på dette uten å overdrive altfor mye. Bra!

Espen
Stig Børre E.
Det blir bare uforbeholden begeistring og applaus herfra.
Syns dette er et meget bra bilde. Fin tekstur i svaberget og skyggen er plassert akkurat der den bør være. Et bilde jeg kunne hatt på veggen. Meget bra Ivar.

StigB
Arvid M.
Ser du har vore på foto-hule tur! :-) Dette var eit bra kreativt bilde, der du har klart å utnytta skygge effekten veldig bra. Forresten bra struktur på dette svaberget. Fint dette.
Mvh Arvid
Odd Tore S.
King Kong vender tilbake, denne til de norske svaberg.
Artig med litt lek iblant, her er du forbi urmennesket og har kommet til din iboende urape.
Burde ligge under selvportrett, du er da ikke diverse!
Odd Tore
Gunnar John C.
Tove Heggøs kommentar ''...hulebilde'' lengre oppe her, leder mine assosiasjoner til Platon. Platon mente at menneskets kontakt med den reelle virkelighet begrenser seg til det å se dansende skygger fra leirbålet, speilet inn i på granittveggen i grotten hvor menneskene bor (idag kjent som TV).

Slik sett gir Ivar oss her et glimt av seg selv som er i Platons ånd. Men det er også fin tekstur her. Og det er et artig og lekent bilde. Men hvordan holdt du kamera, Ivar?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Ivar B.
Takk for kommentarer til dere siste også!

Odd tore: Nei, jeg er ikke diverse, jeg forandrer kategori:-)

Gunnar John: Fin assosiasjon til platon. Stativet holdt kameraet 5 meter til høyre for king kong-skyggen.

takk alle sammen! Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Det er ikke ofte jeg har sansen for skyggebilder, men dette klaffet veldig bra. Du har funnet en tøff vegg med herlige mønster og fin stryktur. Og posituren viser kraft og en sterk tilknytning til naturen, noe jeg liker. Det eneste jeg savner, er et litt større hode. Men det trekker ikke ned for opplevelsen.

vh ingebjørg
Svend Wiig L.
Hei Ivar!

Ja, foto er en sprø hobby, spesiellt for de som tenker kreativt....!
Kan se deg for meg der du står på en liten høyde (?) med utskrææævne bein og armene i været samt kameraet i hø. hånd!??

Fin struktur og farger i fjellet og dynamisk i skygge/utsnitt!

Mvh Svend
Tom E.
Liker det rufsete preget her. Gir assosiasjoner til den avskyelige snømann og lignende figurer. Syns dette ble presentert på en svært severdig måte.

Mvh TomE
Avsluttet .
Skön bild med humor - det här gillar jag! Mycket bra bild och kreativt dessutom!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu